face'de bi hacker lık olayı oldugu kesinde ;
Ben ve arkadaşım face'deki poker'de 2mizin toplam 25m i gitti..
face'de bi hacker lık olayı oldugu kesinde ;
Ben ve arkadaşım face'deki poker'de 2mizin toplam 25m i gitti..
Bir de bankacılık olayı için önemli olan annenizin kızlık soyadını kötü niyetli biri dayınızın kim olduğunu bilmesi yeterliBugün tvde haberde dinledim çok mantıklı, bütün bankacılık işlemlerinde(şifre) çok önemlidir takdir edersiniz ki
Doğum tarihi zaten yazıyor
Aman dikkat diyorum
![]()
Instagram: mutusgarage
İzleniyorsunuz! | Gri Sayfalar
arkadaşım böyler bir şey paylaşmış...
Zübeyir kimseden ciddi bir cevap gelmemiş benim şifrem kimsede yok antepten ankaradan ve istanbuldan giriş yapilmiş hesabima ceasar in dediğini dikkate aldık diyelim modemim yaklaşık 10 gündür reset olmamış ve bu sürede antepden girilmiş ip değişse tamam dicemde oda değişmemiş gerçekten bir sıkıntı var
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Benimde ankara ve bilinmeyen konum var![]()
bende baktım şimdi bilmiyodum böyle bi dalga olduğunu istanbuldan sürekli girilmiş değişik tarihlerde ne iş bu bilenler varmı![]()
Faruk Kartal
Arkadaşlar bu durum Telekominikasyon kurumunun basiretsizliğinden kaynaklanır.
Normalde IP aralıkları tanımlanırken bunların alt ağları da dahil olmak üzere her router ın koordinatları da tanımlanmak durumundadır. Ancak bizim karasal altyapı kurulurken bu detay atlandığından ve atıyorum İzmir'de kullanılmakta olan tesisat Şırnak'a transfer edildiğinden bu tip hatalar oluşur.
Lokasyon bilgilerinde en doğru(ama %100 değil) ülke bilgisidir.
He ayrıca proxy vs. kullanan arkadaşların IP lokasyonları yurtdışı da görünebilir.
Ben abimin pcsinden bağlanmiştim 2 hafta once atanet olarak yazmiştim atanet olarak cıkıyor ama ankara cıkıyor saçmaliyor sanki biraz![]()
ben giriş bildirimlerini açtım,Dünde bu yüzden şifremi degiştim akşam 5i 5 geçe Gene girmiş Ankara yazıyor.
ne yapmamız gerekiyo buna anlamadım ben.
Bendede bilinmeyen çıktı :S
Biri Bizi Gözetliyor![]()
BMP
arkadaşlar ordan isim vermeyi seçin hem sizin verdiğiniz isimlerden başka kim girmiş görürsünüz![]()
...
türkiyede 7 adet dns sunucusu gibi bişeyler vardı sanırım o yüzden kaynaklanan bir sorundur![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ben sıkıntı oldugunu dusunmuyorum ..
bndede 3 adet lefkosa 1 adet mersın gozukuyor.yanı ınternet saglayıcı en yakın yerlerı gosterıyor muhtemelen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)