Bu kadar para vermeye gerek yok benim arabayı alın cosworth motor swaplayın tamamdır![]()
ank.da sarco vardı eskiden onunde aynısından duruyordu her geçişimde agzımdan sular akarak bakardım..![]()
koleksiyonluk araba alıp gazlamaya kıyamam![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
bu aracı biliyorum hatta sahibiyle baya bir konuşmuştuk adamın dediğine göre arka koltuğuna kimse oturmamış ön sağ koltuğunada sadece 6-7 sefer eşi oturmuş o derece temiz bir makina zaten adamın bornova özkanlar köprüsünün altında showrom u var aracı orda kapalı alanda sergiliyor azcık kırık bir arkadaş sanırım kendileri
bir ara kayseride di yada konya olması lazım ordan satılıktı bu araç şimdi istanbula gitmiş demekki
maslak sanayide fayman amcanın var bir rs plakalı rs motorsport versiyonu limited cok güzel makineler
bi kere sağ koltuguna oturmuştum zevkli makina![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
oyhhh bunu alsam kullanır mıyım arkadaş,çek garaja dursun...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Emir Doğan tanıdığım en hassas,en rahatsız,en pimpirikli,en hasta,en kıl otomobil tutkunu biri.. Kimse yanlış anlamasın hepsini iyi manada söylüyorum,kendiside aracı gibi tertemiz bir insan,aracıda inanılmaz temizlikte.. 35.000 euro eder mi bilmem ama 50.000 Tl havada ederi var gözümde..
34 rs plakalı alet antalyada![]()
arkasına takılıp izledik deliler gibi...
bu arada bu makinayı hiç şeye değişmem ne derseniz diyin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35890148/detay
100k param olsun ilk öncede bunu alırım.
Ya onun fiyat konusundaki yorumlarına takılmamak lazım, 150 beygir fiestayı "sıfır km" alır sonra yürütmeye çalışır binbir zahmetle)))
Kişisel fikrim alıcısına uygun,bakıcısına fazla bir rakamdır.Öğrenci spec adamın alıp gazlayabileceği ve üstesinden gelebileceği bir makina değildir..Zaten rolling için vs düşünülmesi rs'e hakaretBence ebay.co.uk'a ilan verseler ingiltereden biri bu fiyata hemen alır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)