User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: En mantıklı internet tarifesi?

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kablonetten hiç memnun değilim...pazar günleri vede akşam bazı saatler arasında kağnı gibi yavaşlıyor..o kadar ki techturkey forum sayfasını açsın diye 3/4 dakika beklemek zorunda kalıyorum....en ucuz tarifesi bendeki...ama hızı sözde ttnet ile aynı ...alakası yok...sakın almayın nasıl yaptıysan sözleşme imzalamak gafletine düştüm bu yüzden ss devam edicez mecburen.....

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim iş yerim smile adsl ve snırlı 4gb. Sıkıntı yok.

Ancak ben en ucuza en fazla hizmeti satın almak istiyorum, çünkü baştan szleşmeyi yapıolar.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

caglarcb
    Misafir
    Doping Kampanyalar

3 aydır ttnetten geçiş yaptım, gayet memnunum..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok fazla kullanmayanlar ama yine de kotayı aşanlar için 12 gb 8mb'e kadar internet paketi var smilenin. İlk 6 ay 20 lira, sonrası içinse 40 lira. Ben sadece 3 gün evde olduğum için bunu yaptım, adapazarında zaten sınırsız netim var
    Instagram: mutusgarage

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdan sorayım şimdi en uygun sınırsız paketi geçmek istediğim zaman 54 lira yazıyor daha uygun bi sınırsız internet paketi yok mudur?ttnet dışı önermeyin çünkü taahhüt var.

edit:Yeni Paket Adı: NETLİMİTSİZ Paket

Tutar: 54.89 TL

geçeyim mi geçmeyeyim mi ?

edit2:google ' dan baktım netlimitsiz de hız 8 mpbs e kadar ama 15 gb i aşınca 512 kb ye düşüyormuş doğrumu?bide kotayı aşınca ekstra ücret alınmıyor dimi 54 lira üzerinde.kampanya ilk çıktığında 49 tl idi 54 olmuş ayrıca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde bi sitede gördüm böyle muhabbetler oluyormuş ne karışık iş bu ya.

Birde şu var; tarifeniz limitleyken kotayı aşarak, ay ortasında limitsiz bir tarifeye geçerseniz o zaman limitli tarifenin tüm ücreti, kota aşım ücreti ve limitsiz tarifenin kullanılan kadarı alınıyor. Ekstradan ay ortasında geçiş ücreti diye birşey alıyorlar.

Arkadaş geçen ay yaptı böyle birşeyi, 4GB kotalı 1Mbit sınırlıdan 2Mbit sınırsıza geçti. Kotayı aşmış olduğu için 2.2GB = 22 TL, eski tarife = 26,5TL, yeni tarifenin 22 günlük parası = 46TL, ay ortası geçiş ücreti = 25TL toplamda 118TL fatura geldi. Ay ortası geçiş ücreti nedir anlamadık. Aradık alınıyor o dedi telefondaki eleman, başkada birşey demedi. Ee yeni geçtiğimiz tarifenin 22 günlük parası alınmış, eskinin niye 8 günlük değilde 30 günlük alındı dedik, oda öyle oluyor dedi.

art - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kampanyalari pek bilmiyorum ama uyduneti tavsiye ederim kalite acisindan.
    Vorsprung durch Technik

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TTNET kanserini yendim 3 ay önce Superonline henüz kablo çekmediği için Uydunet'e geçtim.

1mbit sınırsız tarifem 30 TL. ttnet'te 2mbit sınırsız kullanıyordum. Max gördüğüm hız 207kbps falandı. Uydu net ile sürekli 120 kbpslarda geziyorum. Uploudum 30kb takribi.
    Modem ve 2 yıllık anlaşma yaptım. Uydunet'in bir güzelliğide upload/download birbirini etkilemiyor.
    alıntıya HAYIR...

swalios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2yıl boyunca turknet adsl 4mbit sınırsız kullandım. 2 yıl taahhütlü ayda 70 tl veriyodum ve ekstradan hiçbir masraf gelmedi. Arada iyileştirme çalışmaları oluyodu o da gece 3-4 gibi olurdu ve 15 20 dk içerisinde düzelirdi. Yani kısacası memnundum. Taahhüt sürem bitince bi arkadaşımın smile adsl'de hız düşmüyo demesiyle 8mbit 25gb netlimitsiz (25 gb den sonra 1mbit hıza düşüyor) tarifesine kaydmı yaptırdım 9 ay boyunca 25tl vericem sonra 49 tl şeklinde. Download yaparken torrentten 1mb/sn civarı hızda uzun süre download yaptığımı bilirim. Kopma ve yavaşlama gibi sıkıntı yaşamadım (akşam 8 gibi hız 300 kb lere geriliyo sadece).An itibari ile kontrol ettiğimde download miktarım 92,58 GB ve hızımda hiçbir düşme yok. 3 aydır kullanıyorum ve yaklaşık bu değerlerde download miktarım var. Gayet memnunum tavsiye ederim.
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önden ceker mutlu etmiyor

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok uzun suredir 8mbit tt net adsl kullanıyorum şebeke musaitse bence kullanılabilicek en iyi paket bu

ki senelerdirde faturamda herhanbir değişim olmadı sınırsız tarifesinde

ayrıca şuan bence en avantajlısı adsl2+ 16mbit olan santralımın desteklediğini oğrendim daha geçiş yapamadım ama birkaç gün için de geçiş yapıcam
    bnde çok memnumum adsl2 +16mbit le wierles le bağlanmama ramen gayet hızlı ve faturam 2 senedir 1 lira fazla gelmedi
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene erasmus programı ile bulgaristan sofia ya gitmiştim 60 mbit e sanırım 25 TL gibi bir para ödüyordum ozmandan beri Türkiye de kaçla bağlandığıma nekadar ödediğime kaç gb yada tb indirdiğme bakmıyorum, gece gece moral bozduysam kusura bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burdan sorayım şimdi en uygun sınırsız paketi geçmek istediğim zaman 54 lira yazıyor daha uygun bi sınırsız internet paketi yok mudur?ttnet dışı önermeyin çünkü taahhüt var.

edit:Yeni Paket Adı: NETLİMİTSİZ Paket

Tutar: 54.89 TL

geçeyim mi geçmeyeyim mi ?

edit2:google ' dan baktım netlimitsiz de hız 8 mpbs e kadar ama 15 gb i aşınca 512 kb ye düşüyormuş doğrumu?bide kotayı aşınca ekstra ücret alınmıyor dimi 54 lira üzerinde.kampanya ilk çıktığında 49 tl idi 54 olmuş ayrıca
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde bi sitede gördüm böyle muhabbetler oluyormuş ne karışık iş bu ya.

Birde şu var; tarifeniz limitleyken kotayı aşarak, ay ortasında limitsiz bir tarifeye geçerseniz o zaman limitli tarifenin tüm ücreti, kota aşım ücreti ve limitsiz tarifenin kullanılan kadarı alınıyor. Ekstradan ay ortasında geçiş ücreti diye birşey alıyorlar.

Arkadaş geçen ay yaptı böyle birşeyi, 4GB kotalı 1Mbit sınırlıdan 2Mbit sınırsıza geçti. Kotayı aşmış olduğu için 2.2GB = 22 TL, eski tarife = 26,5TL, yeni tarifenin 22 günlük parası = 46TL, ay ortası geçiş ücreti = 25TL toplamda 118TL fatura geldi. Ay ortası geçiş ücreti nedir anlamadık. Aradık alınıyor o dedi telefondaki eleman, başkada birşey demedi. Ee yeni geçtiğimiz tarifenin 22 günlük parası alınmış, eskinin niye 8 günlük değilde 30 günlük alındı dedik, oda öyle oluyor dedi.

yokmu bu konu hakkında fikri olan.taahhüt nedeniyle ttnet dışı önerilere kapalıyım.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    modemin destekliyorsa 16mbit adsl2+ a geç netlimitsiz paketi 50gb kota veriyor hızın anca ozaman düşüyorki

ben 8mbit in 15gb ını hep doldurdum 50gb dan aşağı ayım yok hiç düşmedi hızım

ayrıca o faturada bi yanlışlık var gidip itiraz etmeniz gerekiyor diye düşünüyorum havadan para yansıtmışlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgi için teşekkürler.o faturanın benle bi ilgisi yok bi sitede gördüm.bu da çok saçma değil mi?

düşük hızlı olan daha pahalı.
    8 mbiti destekliyor hattım yani 1 mpbs den geçişte pek bi fark hissetmesek te internet hızı ölçerlerde her zaman görüyoruz 7 mpbs leri.16 mpbs yi desteklerler mi bilmiyorum.
    EDİT:kafa şişirdim ama hemen de değiştirmek istemiyorum.sonra birşeyler çıkıyor illaki.biz 1 mpbs te hiç kopmadan bağlanıyorduk 8 mpbse geçtiğimizde çok ça kopmalar oldu.şimdi 16 mpbs ye geçersek onda da kopmalar olurmuş sık sık.modemin snr değeri düşeceğindenmiymiş neymiş.
    edit2:bunuda buldum bi siteden.
    Modem değişikliğinin pek fark ettirmeyeceğini düşünüyorum modeminizde arıza olmadığı sürece tabiki. ADSL sistemi ile zaten 8 mbite kadar çıkılabiliyor. ADSL2 ile 16 değerine ulaşılabilir deniyor ama bu telefon şebekesi ile pek mümkün değil. (santralin dibinde ise eviniz o ayrı )

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 mbit almak çok zor ben santrale yakınım çok başarılı bir modem kullanıyorum 14 alıyor

14 ustudne kopma yaşıyacağımı soylediler

bağlı olduğunuz santrale giderek ordan bilgi almanız çok daha sağlıklı olur diye düşünüyorm

direk orda bakıp bilgi verebiliyorlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence adsl+2 yi eleyelim.fiyatı uygun tutmalarının sebebi de budur.santrale çok yakın değilizdir heralde.

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en mantıklı net tarifesi üst ya da alt komşu ile kullanılan tarifedir
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Spook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçtiğimiz ay tt nete kızıp bende 5 yıllık bağlantımı bitirdim, biri adsl e transfer oldum huzurluyum.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    smile adsl nasıl.
    bugun aradılar beni tt netten tarifenizi smile geçirelim dediler 55 tl olan ödemem 6 ay 29 olucakmıs.
    25gb kota 8mb
    sonrası 1 mb düşüyor

suan yine 8mb 25 sonrası 1 e geçiyo bana tek avantajı 6 ay 25tl kara geçicem.
    birde kullanılmamıs port vercekleri için netim tt netten daha hızlı olucakmı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)