çok acaip çıkışlarda yakalanıyo ama ne yazıkki çok kişiyide batırdı bu borsa..
madem ileriye yönelik yatırım yapıyosunuz vadeleri uzun gelebilir ama bes (bireysel emeklilik) öneririm ben.
borsa şimdi tam alım zamanı baya bi düştü banka hisseleri alınabilir ama sürpriz hisseler olursa daha güzel olurbanka hisseleri borsanın yükselişine göre çıkar...
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
sabah isctr hissesi al akşama sat daha çok kazanırsın dolarda çok beklersin benim görüşüm bugün %3 yükseldi borsaya alımların gelmesiyle yarında alımlar gelirse en az %2 daha çıkar
ISCTR Türkiye'nin en hareketli finans portalı
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
borsa iddaa gibi bişeyhissede takımlar
oluyor sen bir şirketin hissesinden para verip pay alıcaksın yani parayı atıyorum bugün gs ye bastın ve gs kazandı gün içinde %3 lük bir artış yaptı buda iyi paradır yabana atma
sen bankanın internet şubesinden şu paraya sat diye talimat veriyorsun ve hisseni satıp paranı kazanıyorsun ama aynı şekilde kaybetmekte var
internet bankacılığından işlem yapmak için önce yatırım hesabı açman lazım
umarım yardımcı olmuşumdur![]()
babamla birebir aynı kağıtlara aynı şekilde oynuyomuşsunuz.. benm arabanın parasıyla başka kağıt denemiş giren çıkan bana olucak diye heralde.. yoksa iş C, garanti..
Bana da akşama kadar araba bakıcana şunu öğren ben aklmda tutamam senin gibi falan diyo.. Oyun gibi sahte parayla girebileceğimiz bi site falan var mıdır bildiğiniz![]()
şirkette oynıyanlara bunu sat bunu al diyordum sallıyordum hep kazandılar4 binden 9bine yapmıştı parasını
![]()
kendime olunca nekadar zormuş yaw :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)