2. köprü avrupadan asyaya dönüşte sık kafana göre gece vakti. Yokuşa falan gerenk yok mayk
burdan yetkililere sesleniyorum
rampacı kadrancı arkadaşlar nolur ....... bizi artıkhayat hep sizemi yokuş aşşa
![]()
kartal tem bağlantı yolu temden kartal köprüsüne geliş yönü hafif rampa sık gitsin videoda belli olmaz bile yokuş
sonra maltepe fındıklıdan yeni yol yapıldı honda mutluhan'ın oralara inen o yoldada eğim var maltepe sahile kadar gazlarsın radar yok tabi arada bi yavşak kavşak var millet az patlamadı orayada dikkat etmek lazım tam o renault mais in önünde e5in altından geçmeden önce oraya dikkat et yeter
konusu acılmısken bende sorayım...."dalga boyu"nu buyuk gosteren kamera nerden alabılırım? webcamde yaptıgım sovlarda sıkıntı yasıyorum...
Arkadaslar yazms 2.koprude umraniye tepeustune dogru bide tepeustunden bostanciya dgru var orasida fena gece bos radar yok
www.honda-tech.com
benim kadran videosu koymamdaki tepkim aslında buydu, çok ciddiye alınmaması gerekir bence o tarz videolar driftbox tarzı bir cihaz verisi olsa eyvallahta,,
TeamPASAOGLU
E-5 te bayramoğlu tarafına doğru nuh çimentonun ordaki yokuş birde Anadolu sağlık merkezinden gebze yönüne doğru güzel yokuşlar var![]()
tem hadımköy civarına dikkat edin asfalt bozuk zıp zıp hesabı
yakında bende çekerim![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)