Kırılır.. Benim kastım iTunes'a bağlayıp update.
Bu arada 3GS var satılık :D
Printable View
sana en uygunu 500 tl civarına ıphone3 8gb
İstersen elimde tertemiz 3g 16 gb var
internet kullanmıcagını kabul edersek
1110 i olabilir
Günlük 1 saatten fazla konuşmam var ve 30 falan da mesaj atıyorum.Şarzı 3 gün rahat gidiyor.
Aypon satilir :)
Ahmedim bende 2 tane 2g var biri 8lik biri 16lik
kullanmiyorum duruyor degerlendirelim :ufuk:
internette yavas falan degil 2g tabi online counter oynamicaksan
ama en iyisi 3gs almak tabi 750-900 civarina alo demek icin para vermek
mantikli ise
aslında biraz yanlış anlaşıldı yazdıklarım galiba.Alo demek için , 3310 , 1100 gibi bişeyin işini göreceği noktada iphone alayım diyecek kadar bilgisiz bi zengin bebesi değilim :D:D , sadece ikinci telefon almışken iphone merakımıda gidereyim ; ama tek telefonum olmayacağı için sıfırına 1500 1800 lira gömmeyeyim diyorum.Onun için çok temizlik beklentilerim yok.Ama versyon model farklılıkarında işlemci , yazılım , hız vss açılardan da önemli farklılıklar olduğunu söylediğiniz için bütçeyi birazdaha arttırıcaz anladığım kadarı ile.Durumumu ayarlar ayarlamaz arananlara bi konu açıp 3GS-3G arası gidip duruma fiyata ve bütçeme göre değerlendiricem o zaman.
3 gün önce tertemiz sorunsuz ıphone 3G 8GB sattım 450 liraya :)kutusu kulaklık şarj aleti full+full
peki arkadaşlar ikinci el bi iphone 3gs i tr den almakla almanyadan almak arası çok fiyat karımız olurmu yoksa jb , unlock , pasaport kaydı derken aynı hesabamı gelir?tr den , hatta uyguna alabilirsem tanıdıktan alma taraftarıyım ama çok ucuza gelecekse haftaya gittiıimde almanyadan alayım.gidip fiyatlara bakan , bilgi sahibi olan varmı?
güncel.....
bu hafta cumaya kadar ankaradayım , cumartesi sabahta istanbula geçergeçmez direk almanyaya yola çıkıcaz.yani ankarada olmadığı sürece bugün tr den almaya kalksam en erken almanyadan dönüşü 20 şubatta alabilirim.hazır almanyadayken orada çok fark edecek düzeyde makulse oradan alıp getireyim dedim.
2g alırsan internete giremezsin edge büyük sıkıntı
Ayrıca 2g ve 3g ler acayip yavaş bence neyse parası ver 3gs bul, yoksa fenerli nokia en temizi :) ki ztn 1 hafta veriyorum sana, sonra iş hattını nokiaya takıcaksın iphone u elinden bırakmıycaksın :D
aynen yorumlar doğrultusunda 3gs te karar kıldım bende.tek problem makul fiyata tr veya almanyadan temiz bi 3gs bulmak..
Peki yurtdışından aldığım herhangi bi 3gs in tr deki pasaport kaydı , unlock işlemi ve jb (anladıım kadarıyla pc den progra yükleyebilmek için gerekli)işlemleri tahmini ne kadara mal olur
?
855 dolara 32gb iphone 4 var isteyen olursa. 5 aylık. jailbreak ve unlock yapılmış halde.
benim ayırdıım bütçeyi bayaa bi zıbırttırır ama ilgilenen olacaktır illaki ,, ben 3gs ten devam.