EDITTTT.................
Arkadaşlar model tavsiyesi konusunda bilgi aldım ,, 3gs te karar kıldım ,, son yorumum için bilgi rica ediyorum
................................
peki arkadaşlar ikinci el bi iphone 3gs i tr den almakla almanyadan almak arası çok fiyat karımız olurmu yoksa jb , unlock , pasaport kaydı derken aynı hesabamı gelir?tr den , hatta uyguna alabilirsem tanıdıktan alma taraftarıyım ama çok ucuza gelecekse haftaya gittiıimde almanyadan alayım.gidip fiyatlara bakan , bilgi sahibi olan varmı?
.................................................. .......
arkadaşlar yeni bi işe başlıyorum ve sınırsız avea hattımla yaptığım uzzuuuun konuşmalar esnasında potansiyel müşterilere sürekli meşgul sinyali dinletmemek için sadece iş hattı olarak kullanacağım bi hat alıcam.Ama bikaç ay önce aldığım e72 den genel manada memnunum ve satıp çift hatlı herhangi bişey almayı düşünmüyorum.Onun için elimde çok taşımasamda arabada , evde , el altında olacak ikinci bi telefon kullanıcam.Hazır ikinci bişey alıyoken şekle şemale , kozmetik durumuna bakmadan minimum fiyata bi i-phone alayım diyorum ama size sorularım olacak.İlk çıkan modelle iphone 4 ten bi önceki model arasındaki modeller hangileri?Bunların arasındaki öenmli farklar neler?ve en önemlisi sayacağım beklentilerimi karşılayacak en düşük model hangisi?
Kullanımım şu şekilde olacak.
*Kasa çiziği vss kozmetik durumu önemli değil...En kral kasa koruyucu plastik 5 lira 10 lira , beyin bedava![]()
*Kamera çözünürlüğü hiç önemi değil (kendi telefonumla dahi resim çekmiyorum çünkü)
*3G görüntülü konuşma da hiç kullanacağım bi özellik değil
*Bluetooth ta varsın olmasın , e72 de nereden açıldığını dahi bilmiyorum.
*8gb 16gb vss vss de çok önemli değil
*Wi fi hızı da çok taktığım bişe değil , belli bi ücret karşılığı kullanacağım hattın sınırsız internetini alır heryerde girerim nete.
*Navigasyon olmazsa olmazım değil , e72 var ve memnunum nasılsa.Ama olursada fena olmaz hani
*Sadece telefon görüşmesi , metin mesajı , telefon paketi ile internet ve iphone un enteresan programlarını problem yaşamaksızın kullanacağım oyuncak niyetine bi ikinti telefon olacak özette.
Şimdi bu durumda çin mallarını saymazsak bulacağım en dip fiyattaki orj.iphone u alıp kullanıcam, onun için minimum hangi modeli ve hangi özelliği önerirsiniz??
Hiç iphone kullanmadım diyebilirim.Ama çoğu modelini detaylı şekilde kullanan arkadaşlar olduğu için konu açtım.Görüşleriniz benim için önemli , şimdiden teşekkürler.