Son zamanlarda başıma ve etrafdakilerin yaşadıkları ve hayatlarını etkileyen olumsuz gelişmelerden yola çıkarak bu karara vardım. Artık bu ülkede yaşamak istemiyorum. Gerekirse kanımın son damlasına kadar savaşırım ülkem için , yurt dışında kazanacağım paranın bir bölümü ile burdaki bir çocugun eğitim masraflarını üstlenebilirim. Kısacası ülkem için bi şeyler yapmaya yurtdışından da devam edebilirim ama kesinlikle bu ülkede artık kalmak istemiyorum.
Yayayalara yeşil yandığı için , yaya geçidinden karsıdan karsıya gecerken , o an görevde olmayan bi polis saxo ile gazlarken en yakın arkadaşıma çarptı. Bir gözünü kaybetti. Ölen akrabam defnedilmeden önce cenazesi yıkanırken ( devlet hastanesinde ) bıçakla kalbini açıp kalp pilini çalıyorlar. Kuzenim TSK personeli kıçı kırık meriva alıyor ve kullanıp satıyor, arabanın ederi 20 lira ama arabayı sattıktan sonra 17 milyar borç geliyor. 600 lira Asgari ücret alıyor insanlar, devlete ödedikleri vergi 300 lira. İzmir belediyesi metro yapıyor , apartmanlar çökme tehlikesi yaşıyor.
Amcamın arabası çalınıyor , karakola gidiyorum olayın üzerinden 10 dk geçtikten sonra polisin s.kinde değil, arabayı taksiciler sayesinde buluyorum.
Eve hırsız girer, hırsızın ağzını eline veririm ama karakol beni gözaltına alır ve hırsızı bırakır. boyle işin taaaa a...
LÜTFEN KIBRISTA YAŞAYAN BİRİLERİ BANA YARDIM ETSİN. 5 YILLIK BANKACIYIM VE MEZUNIYETIM MAKINA. LÜTFEN BANA İŞ BULUN , ARKAMA BAKMADAN GELEYİM .
ÇOK SİNİRLİYİM YANLIŞ YAZDIGIM ŞEYLER VARSA LUTFEN YONETICI ARKADAŞLARIM EDİTLESİN .