arabamı kapının önünde çizmişlerdi geçen gün, ben küfür ederken komşum duymuş elinde kalemle geldi, denedik çiziği kapadı o anlık ama arabayı yıkayınca tekrardan çıktı. bi işe yarmaıyor yani..
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
YouTube - FIX IT PRO TEST
Çizik dursa daha iyi![]()
Reklama ilk kez denk geldiğimde ilgimi çekmişti
Ama diğer izlemelerimde bi durum oldugunu anladım
İyikide uzak durmusum![]()
veya ebay den kargo dahil 1 dolara alın.. içiniz rahatlasın.
Uyduruk bi kalemle kandırdıkları yetmiyor gibi 1 kalem fiyatına 2 kalem deyip çok da güzel kandırıyorlar milleti.
Kullandım. Sanki ordaki boyayı dağıtıyor gibiydi..Çok minik çiziklerden birinin üstünde denedim..Evet çizik kapandı..Yaklaşık 20 dk sonra üstüne su tutunca eski haline döndü![]()
deneme amaçlı aldık 10 gun ıcınde para ıadesı var cızık olan yere surduk tabikide hiçbir faydası yok. Hemen geri giönderdik.
dava açalım 7 sene sonra sonuçlansın ağır para cezası = 2 lira !
12 ay x 6.33 TL ye satıyorlar ve bizim millet hala alıyor
artık geri zekalı demek zorundayım satın alanlar için
boşa para hacamayı seven bi abimiz motosikletindeki küçük bi çizik için aldı büyük hevesle paketi açtık sürdük sonuç eskisinden daha kötü oldu görüntü allahtan yıkayınca çıkıyor![]()
Şimdi ben böyle bir ürünü almış olsam, kullanıldıktan sonra bir halta yaramadığını görsem, ürünü getirenlerin ve vesile olan tüm ekibin 7 sülalesine saygılarımı ilettikten sonra çöpe atarım biter gider. Geri göndermeydi şuydu buydu hiç uğraşamam walla. Sanıyorum benim gibi müşteri tiplemesinden kazandıkları ile kar ediyorlar. Sonra ağızdan ağıza düşünce bir sene kadar ara verip tekrar piyasaya çıkıyorlar.
10 sene evvel Amerikadan lastik patlamalarına son (flat free) diye bir ürün ithal etmiştik. Lastiğin içine sıvı bir kimyasalı sıkıyorsun homojene bir şekilde lastiğe dağılıyor lastik patlasada 5 sn içinde deliği kapatıyor sizde yola devam ediyorsunuz. Buraya kadar güzel. Kötü tarafı ve kandırıldığımız nokta ise lastiğin bir türlü balans tutmamasıydı. Böyle bir ürünü piyasaya sunamadan depomuzda çürüdü gitti. Bizden sonra her sene bu ürünü yeni bir ürün bulmuş gibi getiren ve piyasaya sunmaya çalışan firmaları takip ettim. Gördüklerimi uyarmaya çalıştım ama nafile her seferinde birini düşürüyorlar ağlarına.
Daksil alın daha iyidirhiç değilse bi işe yarar yazı hatalarını düzeltirsiniz
![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
sadece bu ürünü değil, reklam kanallarında tanıtımları yayınlanan hiçbir ürüne sipariş vermeyin almayın bence.
dev gibi müzik seti görünüyo ekranda, eve geliyo walkman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)