List Of NBA Video Games - Hoopedia
burada isimler var belki hatırlarsın.
List Of NBA Video Games - Hoopedia
burada isimler var belki hatırlarsın.
Failure is not an option.
her oyunu güzeldi be eskilerino jetonlara az para vermedik eroooooooooollll bak senin konun burda lennn
adamı atari salonundan çıkaramazdık yaw erol nere salonda
komutan kafayı yedircen bize![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
dobişkonun değişik bir versiyonu vardı, ben de aradım aradım onu bulamadım bir türlü..
labirent yoktu.. alt alta yanlamasına çizgiler, çizgilerin arasında boşluk vardı, oradan bir alta veya üste geçiliyordu.. var mı bu oyunu bilen?
Cocukken atarici amcayla acip atarici amcayla aksam kapatirdik, ama sizin dediginiz oyunu pek hatirlayamadim, bnmde aklima nba ile street hoop geldi.. Street hoop ta taiwan i alip 3 luk salliyoduk dimivay bee
US Performance
maalesef jet boot jack değil..
yaw atariye gitmek bizim oaralrda kötü sayılırdıgiden arkasını kollardı anne baba çıkabilir diye
ne günlerdi çok ultra giden birisi değilim ama gittiğimde çok zevklliydi ve hep atari jeton yutardı
ataricide inanmazdı
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
şu bahsettiğim pacman (namı diğer dobişko) oyununu bulana bir adet magnum double hediye edeceğim![]()
ya ataricilerde bir oyun daha var araba yarışı, sega olması lazım sarı üstü açık bir araba yada mavi bir araba seçip şehir içinde gazlıyorsun kamyonlar otobüsler var vurduğun zaman accident yazıyor böyle ön camı kırılır gibi oluyorsüreye karşı oynanan bir oyun adı neydi ya
![]()
Failure is not an option.
Hastasıydım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)