bnde yükledim bugün yarın denerim bi merak ettim. .. bu arada my ride dan ekleme yaparken mods kısmına bişey girmeye gerek varmı .. sonuçta girdiğimizdede yazı olarak kalıyor bişey farkediceğini sanmıyorum ama
Printable View
bnde yükledim bugün yarın denerim bi merak ettim. .. bu arada my ride dan ekleme yaparken mods kısmına bişey girmeye gerek varmı .. sonuçta girdiğimizdede yazı olarak kalıyor bişey farkediceğini sanmıyorum ama
Teşekkür ederim :) güçden değil sarsıntılı kalkıyorum ondan fırlayabilir :D
Ambarlıda (Cevizlibağ) var ama yanındada A bölgesi Trafik müdürlüğü var :hehe:
Mods kısmı facede share ettiğin zaman görünen Show Business kısmı sadece :D
Sabitleme konusunda bana en mantıklı gelen ve 1 Serisi forumundada kullanılan taktik ;
Sağ koltuğu yatırıp telefonu koltuk arasına sıkıştırıp koltuğu düzeltmek. Bu şekilde tuşa basabilecek şekilde duruyor telefon. Frene basmadan önce almakta fayda var tabi yerinden :D
koray sadece ayfon içinmi?samsung s5620 monte var bende yuklenirmi :D
stock era; 108 hp
fabrıka versı 0-100 11.5sn ben 10.2 cıkarmısım:D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...294_2578_n.jpg
ve benım era sadece yazılım var: 135 hp
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...4_714187_n.jpg
sanırım artık ölçemicez :D gitti bütün oyunlar programlar falan :D 4.2 e update ettim yanlışıkla .. 4.1 jailbreak di ne güzel mis gibi kullanıodum :D 4.2 de jailbreak varmı iphone 4 için :D
hobaa :D boşa bekledik boşa üzüldük desene :D o kdar bakındım ben mi bulamadım .. neyse varsa illa bulurum saol güzel haber verdin :D
ya nerden update etti cihaz allah belasını vermesin .. elim mi geldi artık nerden olduysa update başladı .. cihaz şimdide recovery mode dan çıkmıyo .. kaldı öyle 1 saattir uğraşıyorum :S
peki notebook ile varmı böle bişi?
yada benzeri?
Eger Doğru Ölçüm Yapmak İstiyorsanız
Kamer ile bu denemelerı bırlıkte yaptık onemlı olan telefonu yatay ve duz olarak sabıtlemek gerısını zaten telefon halledıyor
telefon en kucuk yerınden hareket ettıgınde yanlıs sonuclar ortaya cıkıyor
genel olarak kayıp mıktarınıda 15 gırdıgınızde net bır sonuc alıyorsunuz
tırtırlı asvaltta yada otoyolda kalkmak baya bır fark yaratıyor sonucta arac nekadar az sararsa okadar az G kuvvetı yansıtıyor
programı kurduktan sonra ozellıkle duz ve sert bır zemınde setup kısmından calıbrasyonunu yapmanız gerekıyor menu ıcerısınde telefon farklı sekıllerde kalıbrasyon yaptırıyor ters duz yan gıbı...
araç sadece drag modunda ölçüm yapıyor
0-100 km, max bg ve 0-400m değerlerini görebiliyorsunuz
stok araclardada denedıgımızde
focus tdci de 108 bg (109bg)
accent era crdi 108 bg(110bg)
bg megane dızel de 84 bg (85bg)
gıbı cok net rakamlar aldık
Not: Telefonun Hareket Sensörlerinde herhangi bir sorun bulunmamalıdır. Yani nekadar yeni telefon okadar doğru sonuç :D
peki normal dynodaki gbi 4 den basılması gerekmiyormu?
1 2 3 4 5 mi yapılıor bunda?