arkadaşar ostimde patlama olmuş , 4 ölü 25 civarı yaralı varmış haberlerde söylediler şimdi ,, herkes iyimi?
arkadaşar ostimde patlama olmuş , 4 ölü 25 civarı yaralı varmış haberlerde söylediler şimdi ,, herkes iyimi?
evet şimdi duydum bende. O civarda işim vardı çıkıcaktım evden yatıcak galiba..
Ölenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar..
.
sanayi bölgesi, tüp patlamasıda olmuş olabilir.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
oksijen tüpü yada başka bir nedenle patlama olduğu söyleniyor terör saldırısı değil sanırım haberlerde izlerseniz zaten yangın vs başka birşey yok basınçlı birşey patlamış gibi binanın 2 katı çökmüş
körler sağırlar
İstanbul yolunda itfaiye'ler tam gaz gidiyordu..Demekki orayaymış..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Patlama oldugunda binanin en ust katindaydim duvarlarin catladigini gordum, binanin patlama olan kismindaki dosemeler, kirisler ve duvarlar tamamen yokolmus, bir suru yarali gordum, resmen savas alani gibiydi... Umarim olu ve yarali sayisi artmaz...
ben dışardayım tv ekranında gördüm sadece , yorumları dinleyemedim ama ostim sanayide bi usta abimiz gaz patlaması dediklerini söyledi
ilk önce doğalgaz sıkışması ardındanda oksijen tüpü patlaması olarak söylediler. ostim mega center ın yanındaki binaymış. bildiğim kadarıyla 21nci caddede mega center.
iş yerinde 80 civarında işçi çalışıyormuş. en son vali 2 ölü 4ü ağır 24 yaralı olarak açıkladı. ama çokda inandırıcı gelmedi bana. herkes farklı açıklamalar yapıyor. ben televizyondan izlerken 2 tane ceset çıkarttıklarını gördüm. 1 ölü var diyorlardı. bu açıklamalara göre 30-35 işçi ortada geriye kalan işçiler nerde ben anlamadım. ntv ye bağlanan birisi gerisinden bilgimiz yok tarzı birşey dedi ardından kimse bahsetmedi diğer işçilerden. umarım dedikleri gibi en az sayıdadır ölü sayısı..
Ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır genişliği versin çok feci bir olay haberlerde savaş alanı gibi görünüyordu mekan![]()
allah rahmet eylesin, geri kalanlarada sabır diliyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
geçmiş olsun ölen vatandaşlaraa allah rahmet eylesin
Oralardaydım geçerken bakayım dedim durumlar çok kötü. Neredeyse binanın arka kısmı yok. Curcuna her yer.
Ölenlerin toprağ bol olsun. Yaralılara şifalar diliyorum.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Hatüpen binasının arkasında olmuş bizim biraderlere yakınmış ..Allah rahmet eylesin..dikkatsizlik ihmalkarlık bu tip olayları getiriyor..Almanyada bile trenler kafakafaya giriyor insanoğlu varsa işin içinde kazalar kaçınılmaz
Ölenlere Alah'tan rahmet diliyorum. Ciddi bir patlama olmuş. İnşallah ölü sayısı artmaz.![]()
eniştemin akrabaları ağır yaralanmış. birinin 8 parmagı kırık birinin bacakları biri belinden. ölenlere allah rahmet eylesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)