ahahaha yavşak senin olay benden beterdi, tütün kolanyası yakar olm o ahuahuahua
la korayın dediği gibi ossbiirrr olsa çekilmez 9 sene olucak nerdeyse :hahaha:
Printable View
ahhahaha one olum noel baba gibi :D gitti olum hevesim kaçtı herşeyden soğudum
bozulmamış 26 günde iznimde duruyodu bide :ofk: hem fazladan hemde izinden baya bi askerlik yaptım..
kanka arko nun limon kokulu olanı var tavsiyemdir, mentollu naneli lerden uzak dur, yanma yapıyor :D:hehe:ahuahuahuahuahau
Not:etek traşı ol ama, yoksa kıllarda kaşıntı yapıyor :hehe::hehe::hehe:
tahriş yapacaksınız la :D
iznim duruyordu ama belli aralıklarla 70 gün izin kullandım ayık ol :D
15 temmuz çıkış vermişlerdi herkese, ben dilekçe verdim bölük komutanına benim iznim duruyor yapın bi güzellik dedim yemedi :D ama düşüceğini bilseydin mazerette dahil 26yıda kullanırdım :D
ya benim birşeyin derdine düştüğüm yok ya paşa paşa gidicez paşa paşa gelicez :D
şimdi kaça kaçlar gidiyor, 91-1 lermi yolcu :D
Şu şekil yani :D :D
http://img407.imageshack.us/img407/5...9972775410.jpg
Gidenlere hayırlı tezkereler..
hakan parlak çocuksun biraz sert takıl :hehe::hehe:
o değilde muştunun çocugu yaşındakiler ile askerlik yapması ne acı :D
@army
resim açılmıyor..
parlak hakan bundan sonra böyle diyelim :D
ilk olarak telefondaki ismi değiştiriyim :D
Göki bunlar askerlik yapacakta biz görecez :D
hakan neysede 5 ay, muştu ne yapsın 1sene 3 ay :hahaha::hehe:
91/1 mi ?böyle bi devrede varmış demek:D tam 10 sene olmuş be zaman su gibi gidiyor
tsk ya ait tankla kışla içersinde sıfır çizmeye kalkan mustafa mustuya ustun hızmet madalyası verildi
ya şimdi düşünüyorumda muştu
acemi iken saat 5 de kaldırıcaklar, o dolaplara vurarak kalk kalk diye, mala baglamış şekilde uyanıp noluyo ya diyip dikilceksin sonra ulan ben nerdeyim ya diye içinde büyük bi burukluk olup, ulan daha çok günüm var diceksin, yazın ortasında bile su buz gibi gelicek sana yüzünü yıkarken :D sonra sivili düşünüceksin ve diceksin ki yavşakkk göki pireler uçusuyordur diye basıcaksın kalayı ahuahuahauh.. akşam oldugunda sanki evine gidicekmiş hissine kapılıcaksın ama nafile, istikamet ya yemekhane yada angarya iş, bi an önce yatabilsem diye düşünüceksin.. ha ilk günler herşey rayına oturana kadar belki tutmazsında bot nöbetin var panpaaaaaa :hahaha::hehe::D
daha yazarımda işim var :D
ahahahahaah olm yapmayın lan herif triplere girecek yine :D geçen bütün gece inzibatlar kovalamış rüyasında :D
kanka sen sen ol tek basına teslim ol askeriyeye, sen nizamiyeden giriyosun, millet dışarda kalıyor ve GİDİYORLAR :D sonra nefret etme ihtimalin var, ben çok sövmüştüm evdekilere.. istersen seni ben bırakabilirim panpaaaa
walla beni babam teslim etmişti hayatımda babamın ağladığını sadece orda gördüm hala aklımdadır o an :(
Olum yakın yere git bari de ziyarete geliriz :D
Ulan kodumun Hakkarisinde bi kebapcı geliyodu ziyarete o da siparis getirmeye :D
imhtep
ya o değilde bunu havaya nasıl atıcaz hayvan omuza filanda alınmaz akü ahahaha :D:D
------
kanka atmasına atarızda, 3 atıp 2 tutalım :D:D:D
muştu en çok sevdiğim koşu kararı
fadimeyi smanlıkta ben bastım kilodunu mg3 e ben astım :D