evet vakit yaklaşıyor ayın 20 24 ü arası ilk celp gideceklerin yerleri açıklanacak..varmı aramızda giden.. ben yarın tecil bozdurup ilk celp gitmek istiyorum bakalım olursa...varmı başka kimse bu konudan paslaşalım nereye gidiyoruz neci olacağız vs.
evet vakit yaklaşıyor ayın 20 24 ü arası ilk celp gideceklerin yerleri açıklanacak..varmı aramızda giden.. ben yarın tecil bozdurup ilk celp gitmek istiyorum bakalım olursa...varmı başka kimse bu konudan paslaşalım nereye gidiyoruz neci olacağız vs.
bu arada bende sorıyım dıplomamı aldım yök e gönderip denklık yapılması gerekıyor eger yetısırse kı bn yetısmesını ıstıyorum ama denklık 1 bucuk ay suruyormus askere gıdıcem kısmetse.bılen varsa ne gıbı basvurmam lazım celp ıcın...
4 yıllık mezunlar için ilk gidiş nisan ayında. 4 fotoğrafla birlikte şubede form doldurtuyolar ve diploma fotokopisi (2 adet) alıyolar daha sonra askeri hastahanede muayene ve gideceğin ayı tekrar şubeye dönerek öğreniyosun
şimdi istanbul celp dönemleri bu
ben 2 yıllık myo mezunuyum..erken gitmek için tecil bozduruyorum ilk dönem hemen alırlarmı tecil bozdurduğum için..yoksa aşağıdaki listeye göre oturduğum ilçeye göremi alırlar - Kartaldayım
İSTANBUL
ŞUBAT 2011 : ARNAVUTKÖY, ESENLER, FATİH, GAZİOSMANPAŞA, GÜNGÖREN, MALTEPE, SARIYER, SULTANGAZİ, ÜSKÜDAR, ZEYTİNBURNU
MAYIS 2011 : BAHÇELİEVLER, BAKIRKÖY, BEŞİKTAŞ, BEYKOZ, ÇEKMEKÖY, EYÜP, ŞİLE, ÜMRANİYE
AĞUSTOS 2011 : ATAŞEHİR, BAŞAKŞEHİR, BAYRAMPAŞA, KADIKÖY, KAĞITHANE, KARTAL, KÜÇÜKÇEKMECE, ŞİŞLİ, TUZLA
KASIM 2011 : ADALAR, AVCILAR, BAĞCILAR, BEYOĞLU, BÜYÜKÇEKMECE, BEYLİKDÜZÜ, ÇATALCA, ESENYURT, PENDİK, SANCAKTEPE, SİLİVRİ, SULTANBEYLİ
4 yıllık mezununları bu ay sonuna kadar basvuru yapıyo ve nisan basında sınava girip yedeksubaymı yoksa er olarakmı yapacağını belirliyolar, sanırım 2. hafta birliğe teslim olunuyor. gitme düşüncesi olanlar askeri şubeye giderlerse herseyi ayrıntılarıyla öğrenebilirler. yanlıs hatırlamıyosam 4 fotoğraf 4 diploma fotokopisi ve 4 nufus cüzdanı fotokopisi götürmüştüm. sayet nisan dönemine vermezlerse dilekçe verip nisanda gitmek mümkün oluyormus
MSB Askeralma Dairesi Başkanlığı
geçenlerde askerlik şubesiyle konuştuğumda mart ayı içi gibi gelin dedi erken gidincede işlemler yapılıyormu ki ? yapılıyorsa direk giderim
74 model sehpa...
okadar diploma ve kimlik fotokopisine ne gerek var gençler ben 1 er tane götürmüştüm sanırım şubede hertürlü imkanları var çeksinler![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
bende nisanda gidicem kısmetse
nüfus cüzdanında mahallem değişmiş onu değiştir dedi askerlik şubesi diplomam hazır p.tesi bütün işlerim biter Allah ın izniyle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)