User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Radar cezası ile ilgili (radar uzaktan mı algılıyor hızı?)

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seyyar radar biraz uzaktan algılayabiliyor bende senin yediğin gibi motosiklette yemiştim. O zaman hız limiti de 70 idi. 99'la yakalamıştı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seyyar olanlar min 1km den aldığı söleniyor ayrıca bi kaynakta görmüştüm ne kadar doğru bilemiycem ama virajda ve iniş çıkşlı yollarda net ölçüm yapamadığı yönündeydi buna ben de dikkat ettim uzun yolda seyyar radarların yerleri genellikle düzlükler sonunda oluyo ben de virajda ve yokuş çıkarken gazlıyorum şu ana kadar sıkıntı olmadı

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı korki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seyyar olanlar min 1km den aldığı söleniyor ayrıca bi kaynakta görmüştüm ne kadar doğru bilemiycem ama virajda ve iniş çıkşlı yollarda net ölçüm yapamadığı yönündeydi buna ben de dikkat ettim uzun yolda seyyar radarların yerleri genellikle düzlükler sonunda oluyo ben de virajda ve yokuş çıkarken gazlıyorum şu ana kadar sıkıntı olmadı
    yokuş çıkarken çoğu kişi hız sınırını pek aşmıyor zaten elimiz boş döneriz diye koymuyolardır

bana şimdiye kadar hep inişlerin bitimindeki düzlüklerde denk geldi

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar ben emniyet mensubuyum .radar kamerasi sabit hareketli farketmez istedigi mesafeyi görür sonucta dandik bir kamera yok radar araclarinda.itiraz etsende birsey degismez malesef cünki itiraz ettinde bir arkadasin yorumda yazdigi gibi fotoyu sokarlar gözüne onun icin görmedigi bir sekilde sana ezbere kimse ceza yazip basini derde sokmaz basit bir is degil cünki ekmek parasi meselesi anladin umarim.tekrar gecmis olsun

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben radar cezası yediğimde nasıl olur ben radar uyarısı görmedim dedim. 3 km uzaktan algılıyor ondan görmemişsindir gibi bi bahane sundular.

ben o cezaya imza atmam dedim. nasıl atmazsınız kanıt var dedi. bende anayasayı oku önce hiç bişeye imza atmak zorunluluğum yok dedim. gıcıklığına beni 15 dk bekletti sonra yanıma geldi tamam gidin adresinize gelicek ceza dedi. bende tskler dedim gittim.

2 seneyi geçti haLâ ceza filan gelmedi. süreklide kontrol ediyorum cezalar kayıp...

bu güne kadar tek 1 cezaya imza atmışlığım yok. 5 yıl önce emniyet şeridinde kesilen cezayı bile bulamadım. imza atmadığım cezaların hiç birini haLâ bulamıyorum emniyetten trafikten sorgulattım yine yoklar

bence sizde hiç bi kağıda imza atmayın polislerin uzattığı. çünkü imza atmadığınızda kabul etmediğinizi ve itiraz edeceğinizi anlıyorlar sanırm. ancak hiç bi kağıda imza atma zorunluluğunuz olmadığı halde. imza filan atmam diyince neden ters davranmaya başladıklarını haLâ çözebilmiş değilim. o memura bunun ne zararı varki

Alıntı golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben emniyet mensubuyum .radar kamerasi sabit hareketli farketmez istedigi mesafeyi görür sonucta dandik bir kamera yok radar araclarinda.itiraz etsende birsey degismez malesef cünki itiraz ettinde bir arkadasin yorumda yazdigi gibi fotoyu sokarlar gözüne onun icin görmedigi bir sekilde sana ezbere kimse ceza yazip basini derde sokmaz basit bir is degil cünki ekmek parasi meselesi anladin umarim.tekrar gecmis olsun
    yukarda yazdığım gibi imza atmadığım cezaları 5 yıl geçenler var haLâ emniyettende sorgulasam gözükmüyorlar sebebi nedir? hatta o araçları çok tan sattım bile. fikrinizi merak ediyorum tşkler.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı başalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuç ne oldu? ödedin mi cezayı?
    yok abi sen yazmıssın yani buradakini anlamadım.adamlar başkasının cezasını sanamı yazdılar?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun Eskisehir'den Ankara'ya dogru hizimin 140 oldugu sirada radar aracini pusuda gordum, gordugum mesafe 400metre yoktur. Hemen frene asilip 100-110'a indim, ileriki cevirmede de dokunmadilar.. oyle 3-5 km olayina hic denk gelmedim ben, gecmis olsun

SarıCivic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben radar cezası yediğimde nasıl olur ben radar uyarısı görmedim dedim. 3 km uzaktan algılıyor ondan görmemişsindir gibi bi bahane sundular.

ben o cezaya imza atmam dedim. nasıl atmazsınız kanıt var dedi. bende anayasayı oku önce hiç bişeye imza atmak zorunluluğum yok dedim. gıcıklığına beni 15 dk bekletti sonra yanıma geldi tamam gidin adresinize gelicek ceza dedi. bende tskler dedim gittim.

2 seneyi geçti haLâ ceza filan gelmedi. süreklide kontrol ediyorum cezalar kayıp...

bu güne kadar tek 1 cezaya imza atmışlığım yok. 5 yıl önce emniyet şeridinde kesilen cezayı bile bulamadım. imza atmadığım cezaların hiç birini haLâ bulamıyorum emniyetten trafikten sorgulattım yine yoklar

bence sizde hiç bi kağıda imza atmayın polislerin uzattığı. çünkü imza atmadığınızda kabul etmediğinizi ve itiraz edeceğinizi anlıyorlar sanırm. ancak hiç bi kağıda imza atma zorunluluğunuz olmadığı halde. imza filan atmam diyince neden ters davranmaya başladıklarını haLâ çözebilmiş değilim. o memura bunun ne zararı varki

yukarda yazdığım gibi imza atmadığım cezaları 5 yıl geçenler var haLâ emniyettende sorgulasam gözükmüyorlar sebebi nedir? hatta o araçları çok tan sattım bile. fikrinizi merak ediyorum tşkler.
    Bende arabamı 2007 de aldım 2009 yılında 2004 yılının cezası geldi altında aynen şöyle yazıyor;''Şayet bu tarihde araç size ait değil ise dilekçe ile itiraz edebilirsiniz'' ve ettiğinizde de tekrar eski sahibine geri gidiyor ceza.O cezayı ödemedim,itirazda etmedim şu anda kayıtlarda görünmüyor ama ne olursa olsun tekrar karşıma çıkacak.Umarım aydınlatıcı bi açıklama olmuştur.
    Arabada Vtec varda bizmi açmıyoruz

SarıCivic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı başalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geçen hafta yola gitmiştim. Dönüşümde radar uyarı levhası gördüm ve radar arabasını takip etmeye başladım. ilerde gördükten sonra hızımı 80 civarına düşürerek yanından geçtim... 1 km ilerdede çevirme vardı... polislere yakşaştım ve hatta yanlarından geçerken sellektör yaptım trafik polisi eliyle devam et dedi... daha sonra 50 km geçtikten sonra yolda lastiğim patladı... lastiği değiştirirken bir araba yanaştı...geçmiş olsun filen falan dedikten sonra radar sana ceza yazdı dedi bende niye yazdı trafik durdurmadıkı beni, radarın yanındanda 80 km hızla geçtim dedim... adam radar uzaktan algılıyormuş daha hızlıymışsın dedi... hatta yanlışlıkla trafik beni durdurdu plaka tutmaynca cezayı senin plakaya yazdılar dedi... uzun lafın kısası dün ceza geldi... 290 tl... radarın böyle uzaktan algılama durumu var mıdır? yani 300 mt uzaktan filen...
    Radar önü düz olan heryerden algılar ancak genelde max 2 km kullanılır.Radar dediğiniz şey bildiğiniz iyi çekim yapan bi kamera extradan yaklaşırken ki hızınızı belirleyebiliyor.Ayrıca şehir içi için konuşuyorum hız sınırını max %10 geçebilirsiniz örneğin şehir içi 60 km ise %10 ile beraber 66Km ediyor bunun üzerine çıktığınız her fazladan Kilometre faturayı kabartıyor.Ayrıca itiraz etme hakkınız var çekim yapılan video kasetler 1 ay saklanıyor sırf bu itiraz etme durumlarından dolayı
    Arabada Vtec varda bizmi açmıyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)