yok yanlış anlaşıldı herhalde bende coilover var zaten :) bi kaç kişi var almayı düşünüyor o yuzden dedim.kaçıran şansına küser o fiyata bi daha bulunmaz
Printable View
İkisini de kullanan biri olarak (207 GT) şuları soyleyebilirim.
Yol tutuş 207 GT de mukemmel. İç konforu da daha iyidir. Ama koltukları biraz dar. yani yarış koltugu tadında gibi oldugundan biraz dar sıkabilir. O yonden cztnin koltukları daha rahatç ayrıca czt nin içi daha ferah.
czt yakıt ekonomisi yapabileceğin bir araba. bir arkadasım yakıtından bunalıp sattı 207 sini. czt 1100 kilo , 207 sanırım 1270 (tam bilmiyorum) 207 nin motoru ne kadar dayanıklıdır bilmem ama ben pejodan cok sogudum. hem 106 hem 306 kullandım. sorunlarından bıktım usandım.. cztnin yagını suyunu koy devam et.
bizlere ne kadar sorsan da gönlünden ne geçiyorsa onu alacaksın nasıl olsa. O yuzden rahat ol :) biz işin şakası aslında boş konuşuyoruz. Sen zaten kararını vermişsin bence ;)
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2006 Model 25.000 TL Galeriden satılık ikinci el
favorilerimde olan bir czt
207 gunluk gereksinimlerin hepsinde bence CZT'den daha iyi.. Ancak otobana ciktiginda CZT ile daha mutlu olabilirsin, en azindan kafan rahat olur, motoru cok saglam diye biliyorum
207 GT'nin bence daha iyi olan yonleri: Cam tavandan dolayi sonsuz ferah ic mekan :), guzel gorunen konsol vs, vites topuzu, oturma pozisyonu, eger vucudun cok iri degilse koltuklar harika, gorunum olarak da daha basarili bence, hele kirmizisysa ve cam filmleriyle beraber basiksa.. vs :)
CZT dışından görünenin aksine içi yeteri kadar geniş ve ferah bir araç. Motor konusunda sorun
çıkarmaz başını ağrıtmaz. Yol tutuş için toplumun genel kanısı coilover şart :)
Cam tavan 207'nin avantajı ayrıca içi daha güzel kaliteli görünüyor bunlar göz ardı edilemez.
Yakıt dert değil dersen 207'de düşünebilirsin ama czt alırsan elindeki bütçeyle cebinde paran da kalır :)
yani oturup iyice bir düşünüp içine sinen neyse en doğru kararı kendin vermelisin :)
Şuan dediğim gibi iki araç arasındayım. Genel olarak japon motorları dayaknıkllığı ve sorunsuzluğu ile ön planda avrupa araçlar ise rahatlığı ile :)
BAktığım zaman 207 çevremde çok gördüğüm bir araç bütün serileri ile ama colt yok. Olmamasıda farklı olma açısından avantaj.
Bu arada benim auriste 1270kg. 207 nin maşallahı varmş yani...
Amacım öyle 250beygir olsun 300 beygir olsun değil zaten sadece Auristen iyi gitsin hatta gidilebiliyor ise biraz oynayabileyim kendimce abartmadan ama doğru düzgünde bir tipi olsun içine oturunca b udur diyim :) İyi yol tutsun...
Yılda yaptığım hepi topu 8000km yaklaşık, Aurisin yaktığından fazla yakmayacaktır diye düşünüyorum sorun değil ...
Bu açıdan bakınca en iyi seçenek 207 duruyor ama motoru ve yürür sağlıklı olanını bulmak şartıyla tabikide :)
Bu arad 1.72 boyunda 77 kilo normal bir adamım öle iyi yada ufacık değilim sığarım gibi :)
İnş kısmet olursa iki aracada oturup az daolsa deneyebilmek en iyisi şuan...
awrupa< yakasındaysan satılık bı 207 gt ım war ıstedıgın zaman gelıp bakabılırsın ve gezebılırz sorun degıl ıllakı benım aracıda al demıyorum :D ıstedıgın zaman gel bak hafta ıcı aksamları musaıt oluyorum genelde bence 207 al bende senın gıbı cok fazla gıdıp geldım ıkı arac arasında cok gece uyuyamadım ama en sonunda 207 aldım czt bıraz ufak sankı :D
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2007 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Bu kadar pahalı olmasa keşke..
Aynen senin gibi bakıyodum bendeki tek fark model önemli değildi...
Aklımda en ön planda A3 1.8T veya Czt vardı, sonunda gittim 2007 Model Czt aldım
Yol tutuşu herkesin dediği gibi kötü ama coiloverla gayet iyi oluyo, Dıştan küçük bi araba gibi gözüksede içi gayet geniş ferah bi araç, bagajı çok küçük, yakıt olarakta son benzin zamından önce normal kullanımda şehiriçinde 27-28kuruştu basarsanda 31kuruş civarlarında yakıyodu şimdiki fiyatlarla hesaplamadım. bu arada ufak tefek dokunuşlarla çok iyi güçler alabilceğin bi araç
Gidişi gayet güzel aynı zamanda eğlenceli sevimli bi araba şiddetle tavsiye ederim :) bence pişman olmazsın şahsen ben çok memnunum :icon_tup:
bizde czt var istersen görüşelim abi
Bu arada arka koltuk cok onemli degil cunku arabaya %99 oraninda tek cok nadiren 2 efsane azlikta 2 ustu kisi biniyoruz.
Hatta koltuklari tek parca koltukla degistirme planim var, hazir sparco direksyonuda aldik:)
Bu arada butun gerekli sesorleri iceren maxi displayimde hazir takilmayi bekliyor taktirmiyorum suan arada kaldigim icin...
Bu arada czt hem 1100kg olmasi ile on plana cikar gibi... 150kg fazla tasimaya gerek yok gibi donanim icin...
bonalume kit tam neleri iceriyor bu arada? Czt icin
ben de zamanında 207GT almak istemiştim param yetmemişti.
içi çok güzel, donanımı güzel, yol tutuşu iyi, yakışıklı araba. Netekim burdaki konuda okuduklarım olsun çevremdekiler olsun ufak tefek sorunlar çıkaran, motoruna güvenmediğim bir araç.
Czt ise mitsubishinin 20 senelik demir bloğunun kullanan, kütük gibi sağlam, kapağı çok iyi üfleyen. Çok verimli bir motora sahip bir araç. Yol tutuş kötü, tipi bence çirkin. Ama ne taksan güç aldığın, gazcı arabası. 207 'in motoru asla o haddelere gelemez. 0.5 basan motora 1.4 bar bastıran ve 10binlerce km yapan bir sürü insan var.
hangi tarzda araba istiyorsan onu seç, ona göre araba al. Ha bir de czt çokaz yakar
Hasan abi anladığım kadarıyla aracını satıp onun parasıyla czt alıcaksın.Ama abi bence senin auris 30'a yakın eder.Yani aurislerin piyasası bu değil mi? Bence üstüne koyup type-r bakmalısın abi :D
Uçtum ben galiba :)