Suan czt lere bakiyorum, olur tabi ama ilgilenebilmem icin fiyat araligimda olmasi gerekli :)
Sanirim czt alicam ya... Yarin ofisteki elemanla konusucam ayarlasin benim araba icin parasini. Para kesin olunca daha kolay bakarim...
Printable View
hayırlısı düşünürsen yazarsın fiyat aralığını sorarım gırtlağa kadar yüklü bir araç ama ilanlardaki stok rakamlarından fazla isteyeceği kesin
Ya aslinda oyle girtlak yuklu aractan ziyade oynanmis ama banada yapacak biseyler kalmis araclar tercihim olucak :) alip sadece basmayalim azda biz oynasalim :)
Butce 25 26 senin arkadasin arabaya yetmez muhtemelen
anladım düşündüğün rakam uymaz zaten eminim
Colt CZT'ler benımde hosuma gıtmeye basladı... Motor olarak hem saglam,hem gelecegı parlak,bıkac dokunusla dıs gorunumu duzelır,fıyat olarakda guzel....
Degerlendırılebılır....
Mitsubishi Colt czT - A small black beast on Vimeo bu vıdeo akıl karıstırmak ıcın bırebır :)
Valla bu kadar iddalı bir araca ihtiyaım yok ama buda iyimiş. Spec listesi bizim ithalat listesi gibi maşallah :)
Ben senin yerinde olsam hiç ugraşmam hazır olanı alır binerim ugraştıgında biraz sıkıntılı oluyor az çok ugraşan arkadaşlarımız var CZT ile ,ama şunu biliyorum araba çok enteresan bir araba ilk önce hoşuna gitmiyor gibi duruyor coil egzoz sistemi bir kaç ekstradan sonra arabanın nevri dönüyor yol tutuşu coil ile çok ama çok fark ediyor alacagın araba şimdiden hayırlı olsun keyfini sürmen dilegiyle ;) Arabayı aldıgında kafanı konsola çevirim bakmana yada yukarı bakmana gerek yok ,önüne bak direksiyonu saglam tut gaza otur daha keyifli oluyor :)
Bu tarafa gecersen benım aracımı ıstedıgın zaman deneyebılırsın sıkıntı yok.
Istanbul kucukcekmece deyım.
Bütün czt lerde avrupa yakasında hemde teee öbür ucunda valla ya :)
Ya benim auriste genis hatta fazla genis bazen park edemiyorum girmiyor :) bagaj ufak oturma alani salon :)
Kısmetse haftasonu falan imkanım olan arkadaşlar ile görüşüp bakacağım CZT ne menem bir makina imiş. Cumartesi günü müsait olabilecekler pm atabilirse yanlarına gidebilirim istanbul içi olursa.
Bu arada benimkomşudaki CZT değilmiş CZ3 imiş arka frenlerin kampana ve sunroof olmamasından jeton düştü.
Dedigin gibi önü açık bi araba =)
bilindigi üzere 1.5 turbo 150 hp
iyi bi yazılım + komple egsoz al sana 200 hp =)
Gerisi zevkine kalmış.
Yol tutuşunuda coille destekleyebilirsin.
Boşuna junior evo demiyorlar =)
Arkadaşlar czt sahibi olupta önümüzdeki cumartesi müsait olan arkadaş var mı acaba? Hem tanışmış oluruz hemde bir arkadaşınız daha CZT sahibi yapmaya bir adım daha yaklaşırsınız :)
Hayırlı iş yani :)
Evet arkadaşlar yok mu cumartesi günü müsait olan CZT ve 207 GT sahibi hayırsever arkadaşlar...
Hem tanışmış oluruz hemde sevaba girersiniz valla.
Ahmet gelir ama onunda özgün ile işi var yoksa zevkli olurdu :)
Dimi len ahmet ? :D