ha burdan da gider
var mı 207 denemek isteyen 60-210
50-220.
Ah pek atarlıyım gene.
ha burdan da gider
var mı 207 denemek isteyen 60-210
50-220.
Ah pek atarlıyım gene.
Built to fall....
Czt 207 e göre daha sorunsuz olacaktır bence.
boyum 1.75 54 kiloyum ben ufak kaldığımı düşünüyordum ya czt'nin içinde :P
Tip olarakta değişik arabadır.fotoda çirkin çıkar,yıkarsın bakarsın tipi hoş gelir vs.
ailem izin verse tekrar czt alırdım.o fiyat aralığında,yapılana verdiği tepkiyi de düşünürsek bence iyi bir tercih
Valla benim yil ve donanim itibari ile en kotu ihtimalle 26 civari ediyor... ustune para koymak istemiyorum, ustune koyacagim para ile arabanin kendisine harcamak daha makul benim icinbirde sabit odemeler var onlarida dusunmek lazim
Czt nin gideri bence daha iyi olacaktir hele aradaki 150kg fark da varsa, birde forumdada var 207 den guc almaya calismak zor ugrastirici ama czt oyle degil...
Su kiti arastiracagim eve gidince![]()
bulabilirsen özgünü bul direk chip atsın 205 hp tepe tepe kullan.
1000 tl gibi maliyeti var. DAha mıncıklamak istiyorsan full kontrol var herşeyi yapabilir özgün (tabi kendisini bulabilirsen![]()
Built to fall....
ben kullandırabilirim sana czt hemde bonalume kitli, ztn satılık binersin bi tur atarsın icine sinerse yaparız biseyler...
burdan arabayı inceleyebilirsin.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-colt-czt.html
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
O arabalardan çabuk sıkıldığı için satıyor. Yani bi arabadan memnunsun diye ömür boyu binilmezki.. Ben alalı 3 ay oldu çok memnunum ama geçen hafta ii para verdiler az daha satıyodum. Arabamdan deli gibi memnunum ama type r sevdası için şu dakka gelseler satarım kar edeceğim paraya.
Ben deli gibi yükler kafama göre gazlarım arabamın en uç değerlerine bakarım diyorsan czt al. Ben 207 yi almadan önce çok sorunlu çok sorunlu dediler çok korktum ama istanbulda bikaç arabaya bindim dedim başlarım sorununa ben bu arabayı alıcam. Aldığım günden beri 2 kere arıza ışığı yaktım biri lastik indi diye biride katalitikten. Belirli aralıklarla bilgisayara bağlıyorum hiçbi sorun yok. Ama her dakka gazlayan bir tip değilim. Kız gibide kullanırım demiyorum yoluna yerine göre sonuna kadarda gazlarım. 75 kiloyum ve daha bikere koltuklarından rahatsızlık duymadım. Biraz düşürüp düzenli cila atarsan her dakka redline gazlamazsan motoruna egzos filtre chip ile devam edersen bence czt ye bin basar 207. Cilala cilala otur izleAma ben motorumu yükler millete şaka yaparım diyosanda czt 207 ile dalga geçer
Kısacası arabadan ne beklediğine bağlı..
ahuahhaSovalye, abi tamam daha fazla yazma gözünü seviym. Burda bende takip ediyorum sürekli aynı şeyleri yazıyosun, açıklama yapıyolar, yine aynı şeyi yazıyosun
DDD
K.
Amacım Auristen iyi gitsin şakasal yönü olsun... Bende zaten her daim gazlayan bir adam değilim. Yaptığım yılda 8bin km. Motora bakınca CZT görsele bakınca 207 gibi duruyorAma CZT de fena durmuyor valla SRK Shop Serkan beyin xyz coilli czt si güzel duruyordu. Strut ve sway barlar ile desteklenirse yol tutuşu fena olmaz gibi duruyor...
Donanımda hiç gözüm yok osebeple Auris te öle comfort paket düz bir araba
Deneyebiliriz diyen arkadaşlar ile irtibata geçeceğim bir oturup bir tur atıp karar vermek lazım...
Üzerine para veremem diyorsan zaten CZT alacaksın benim gördüğüm kadarıyla , 207 GT 25-26 ya yok.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Gönlüme yattıktan sonra 1-2 daha verilirde amaç vermeden almak
Bende öyle düşünüyorum, birde şimdi karşı apartmana bir komşum taşında hergün CZT sini karşıma park ediyor ama bir türlü yakalayamıyorum yakalasam onunkini kullanma imkanım olur muhtemelen...
czt düşünürsen bir arkadaş satmayı düşünüyodu 2008 olması lazımdı nokta boya yok 220+ hp güç var sahibindende yada başka bir yerde ilanı yok trtunıng nisan sayısı kapak aracı olacak ilgilenirsen sorarım sahibine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)