Para oranına göre herşey şekillenecek aklımda var koltuk almak zaten, sparco kaput bagaj mandalları ayak dayamalar direksiyon vs. güzel olucak yani yavaş yavaş :)
Printable View
kilo ver :D
koylover ne marka
ya sorması ayıp can kaç hp 16o felan varmı cıdden merk edıyrum???:) arabanın şasesı agr buarad sen fıber ısıne gır:)camurluk kaput bagaj
gereksiz evladım :D :D
standart 106 la nasıl gidiyor aracınız merak ettim hiçbir fikrim yok cünkü?
aküyü deiştiririsin. ön koltuklar. madem arkada koltuk yok arka camları da değiştirebilirisin. arka silgeç varmı bilmiyorum onun motoru olabilir.
yalnız boşaltmayı dengeli bir şekilde yapmak cok onemli. arka taraf kelebek gibi kalırsa can sıkıcı durumlar yaratabılır!
valla bunları yaptıktan sonra geriye 1 elham 3 kulfallah kalıyor...
kupayı fiberden yap rüzgarıda arkana aldınmı tamamdır
çift weber 40 + dereceli derecesi yüksek olursa kit car a dönüşüyo rölanti problem çift 40 + 100shot nos biraz aşırıya kaçmızsın :)
Sölemişler zaten arka camları sökebilirsin sonra spor koltuklar ve ön kaput bagaj.Bence bunlar yeterli abartmaya lüzum yok.Jant olarakta hafif oz vs bi jant takabilirsn.
koltuklar, kapı içlerini kes bagaj kısmında kesilicek bölgeler var o kısımları kaput bagaj kapağı gibi bölgeleri fiber yada farklı malzeme yap hafif olacak şekilde hidrolik direksiyon klima vs kalmasın arkaları diske çevir,bana kalırsa bagaj havuzunuda kes depoyu çıkarıp daha küçük hafif depoya geç , aluminyum egzoz yap
kusura bakma ama bu motorla uğraşıcağına aracını komple orjinale çevir sat 2.0 16v yada 8v de olur tempra al yapıcağını ona yap zaten onlarında fiyatı senin arabanla aynı haksızmıyım