Güzel araç bikaç defa dükkanımın önünden geçerken gaz veriyor yapılması düşünülebilir bi araç :) alaybey/ksk
Printable View
Güzel araç bikaç defa dükkanımın önünden geçerken gaz veriyor yapılması düşünülebilir bi araç :) alaybey/ksk
Ne bilem la kaç hp :D Şasi tabi ki ağır ama bagajı fiber yapamam çünkü hafif orjinalide :) Çıkmacıda bi kaç parça bakıyodum toplarken iç ile ilgili bundan 7-8 ay önce bagajını gördüm tuttum kaldırdım çok hafifti :) Ön çamurluklar ve kaputu yapıcam yeter :)
Sensin gereksiz sus bakim :D
Benimde bir fikrim yok :)
35Ah bir akü taksam yeterli sanırım :) Arka camı pleksi yapma fikrimde var tabi hayvan gibi bir arka cam var bagajdan ağır :)
Onuda sen okursun işte bana bi iş kalmaz çok uğraşıcam gibi :D
Berkan yine konuşmak için konuşmuşsun, işlevsellik denen birşey var anadol mu bu :D
Saçma salak stop etmeler, soğukken çalıştırmadaki zorluklar, salak saçma iş yapmışım yeminle arabayı boşalttıkça bunu anladım :)
Ultraleggera falan var aklımda bakıcaz artık para ile orantılı bu işler :)
Egzoz borusunun et kısmı çok ince olduğundan abartı bir ağırlık yok, baktık ki artık atacak hiç birşey yok en son tercih o olur :) Zaten, kapı içleri ayrı bir plaka halinde somunlarla kapı iskeletine tutturulmuş vaziyetteydi, arka kapıların içlerini söküp camları sabitledim :) Araç zaten S, bildiğiniz gibi ön camların otomatik oluşu ve merkezi kilitten başka bir özelliğinin bulunmadığı bir araç. 2.0 16v nin arka disklerini uydurmayı deneyeceğim, inşallah uydururuz :)
Depo işi içinse el yapımı ufak yassı bişeyler yapmak aklıma geliyor fazla kaba durmamalı 25 lt yeterli diye düşündüm :) Stepne havuzu içinse kesip ince sac kaynatmaktan başka bişey gelmiyor aklıma :)
Kalıcı bir araç olduğu için problem yok, kafamda hiç kaza yapmamış kendimin uğraşabileceği güven veren bir araç vardı aldım yaptım kafama göre :D Sende kendince haklısın fakat herkesin seçim biçimi anlarsın :)
Hehe, o gaz size özel değil emin olun benim gazlamadığım dk yok :) Düzenli olarak hafta sonları 30-40 km lik bir düşünce çıkarırım kendime orada gazlarım :)
Bence bekle abi durumu epey düzelt motora turbo olaraktan iade-i ziyareti gerçekleştir:D
Haha onu bende gönülden istiyorum işin aslı, fakat şöyle bişey var hemen hemen 4 ay gibi bir süredir çalışmıyordum :) Gelirim yoktu zar zor uğraşıyorum zaten araçla :) Şu an bir iş buldum o yüzden bu atak geldi benden yoksa beklenen birşey değildi kafamda hep vardı bakıcaz hayırlısı :)
inşallah :) 100-200 snlerini 5 sn civarı görürüz:) çok uçtum dimi :D
birbirimizi kanddırmayalım kanka yapma desek yapmıcan mı ?:D:D
camlar sokuk kısın bere eldiven kurtarır yazın serin. tampon farlar kaporta doseme konsol vs komple sokuk hatta saseyede matkapla dalarsan cok hafifler. icrede bi direksiyon bide recaro tabure olsa yeter...
http://hasnihon.com/static/hasnihon/...Dismantal1.jpg
http://laughoutloud.us/wp-content/up...caro_seats.jpg
camları da plastıkten yap bence
ne kadar kazanılabilir merak ettim.arac cok ağır değil sanırsam zaten.
Arkadaş ne alemde ölmedi inş :D
Manyakmısın olum sen?