nasıl araba memnunmusun :)
Printable View
nasıl araba memnunmusun :)
şuan memnunum satmaktanda vazgeçtim 2 sene binicem araca sonrasında askerlik var o zmna kadar beraberiz geçenlerde ismail abi ilede karşılaştık biraz sohbet ettik yardımları da oldu saolsun...
şuan eksikleri var onları yaptırıcam sonrasında bol video ve foto gelicek :D
oda söyledi geçen karşılaşmıssınız , hadi bakalım kolay gelsin :)
yokmu doğana jant önerisi olan kararsız kaldım 16 ınch ofsetlimı yoksa beyaz spoon mu araç barok kırmızı renginde
MANGELS cici jant - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 78722164
tavsiye ederim.. bu hafta allah nasip ederse bende alıcam bunlardan
sevmiyorum bu jantı yav ben
Mangels candır
benim eski araç
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...16077151_n.jpg
spoon lu tofaş resmi yokmu
köküne kadar basmak lazım sanırım spoon takınca
Mangelsleri tek geçerim.
istanbulda 124 yada 131 orjinal jant kapağı satan bildiğiniz bir yer varmı:soru:
------------
arkadaşlar bilginiz varmı bana saydam far camı lazım ? nerden bulabilirm ayrıca far camını sökme durumunda buğu yaparmı ?
Araba hariç derken arabaya harcayabileceğin rakamsa 10k ya tum parcalar orjinal olarak toplarsin diye dusunuyorum
Bizim satigimiz 124 u alan kisi tamamen orjinal topladi on cam sac cercevesine tavanina koltuk derilerine komple motoruna boyasina kaportasina elekrtrik tesisatina kadar 5,5 6 civari tutmus ki bizim 124 fena bitikti heryeri curuktu yagmurda filan iceri su alirdi. Ama bizi (beni, kiz arkadasimi, panpalari) daha heycanlandiran mutlu eden bi arac olmadi :)
bendede var bi 131 t stop 2 senedir araştırma yapıyorum benim arabanın kaportası çok kötğ vaziyette 2bin lira civarı kapılar tavan çamurluklar bagj kaput (orjparçalar)
tutuyor kaporta boya işçilik tanıdık yer varsa uğraşacak bin lira ya falan hallettirirsin içi komple 700 lira(0 parçalarla) tutuyor gerisi ıvır zıvır çok çok rahat yeter o bütçe hatta şase güçlendirilip fren sistemi motorlada oynaya bilirsin keyiflide bi araç olur bence :D.
şeffaf cam bende arıyorum arkadaşlardan bulan olursa banada mesaj atsın :)
Tofaş slx ŞEFFAF FAR CAMI şahin doğan kartal - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 62860610
güzelce silikonlayıp yapıştırırsan buğu yapmaz diye düşünüyorum biraz pahalı ama normal camlarda 14 lira olması lazım
https://www.facebook.com/note.php?no...61441470562544
burda var kardeşim
eğer farın orjinalse silikondan ayırmak güç oluyor yan sanayi okadar zor olmuyor sanayi tipi fön makinalarıda far çok kaliteli olmadığı için silikon hariç her yeri yamultuyor.
En kolayı kaynar suyun içinde bekletip bıçakla çamı sökmek bence daha sonra farın içindeki aynayı boyuyorsun. Gerçi sen düz cam alcaksın herhalde hiç uğraşma kır gitsin :)
cam bu tipten degilde şu flexiglass tarzı olanlardan bulabilsek çok iyi olur.
Kırmızı şahin önden ve arkadan 1cm basılsa, üstündeki egzosun yerine OTTO tarz tavana bakan bi egzos konulsa tadından yenmez.
Maşallah...
http://www.dtmpower.net/forum/attach...3-dsc00087.jpg
bende bu jantlardan arıyorum bulamazsam rc alacağım bende
bu jantları satan bir yer varmı ac schnitzer type 1 diye geçiyor
senin dediklerinin flexiglass ını bulmak çok zor ben satılmıyor diye biliyorum yapanlarda siyah zeminli far alıp camlarını orjinallere takıyorlar. Sanayiye yolum düşerse eski şahincilere sorarım :)
kırmızıya nazar değmesin RC 304 ler çok yakışmış
tugay senin arbayada nazar değmesin ok gibi maşallah :)