Burada sanırım 1400 1500 tl arasında.Lastiklere göre fiyat değişiyor
Printable View
Burada sanırım 1400 1500 tl arasında.Lastiklere göre fiyat değişiyor
far karartma 1 saatlık ıs yahu bu kadar ertelemeyın :) plexiglass camlar sıyah zemınlı farların camı onları takıyorlar tek plexı far camı satılmıyor bence orj camlarla yapın daha hos bana gore
http://c1204.hizliresim.com/w/j/4juvd.jpg
http://c1204.hizliresim.com/w/j/4juw8.jpg
geçen sene bizde takmıştık güzel jant abartı durmuyo ama basmak lazım , bu kadar basabilen olmamışdı sanırım :)
kırmızıda beyazda çok güzel nazar değmesin :)
çağrı yorumlarını falan okuyorum tofaş hakkında bay bilgilisin bir kaç bişey sorsak olurmu :)
RC 304 jantlar
Rc 304 Bende takıcakdım iyi denk geldi gecen hafta lastikli 700 lira ön 7.5 arka 9 ofset.Yanlız arka camurlukları actırmam lazımdı. İster istemez boya catlayacak macun yapılıp tekrar boyancak dıye vazgecmiştim.
ben işte ağır bakımlarını yaptırdım denge kolları ön takım tüm kayışlar dif boşluğu altı köşe takozu körükleri direksiyon mafsalı baskı balata tüm yağları kartel temizlendi ufak bi sızıntı vardı giderildi kapak açıldı subaplar felan değişti contasını değiştirdim tüm filtrelerini değiştirdim.fren merkezlerini değiştirdim.Hidrolik sistemini elden geçirdim.Eksik ne varsa yaptırdım. Yarın lpg kitini değiştiricem sorada muayenesini yaptırıcağım. Sonradan allahın izniyle jantını alıp çamurlukları açtırıp kaporta işinini yaptırıp komle boyattıktan sonra dış aksesuar işlerine başlayacağım...Büyük ihtimal haziranı bulur gibi geliyor. :)
mirafiorinin şanzumanın sadece oranlarımı farklı kalite açısından fark var mı ?
aynen drft n dedgı gbı kol degscek motor falan elleme parcacıya gttgnde derdını soyle hemen cozerler yagmurlar btmeden yaptr keyflydı muz slecek eskı sahnımde
bir kaçtane tow hooklu doğan şahin kartal resmi paylaşında aklımda fikir birazda olsa canlansın
Abilerim arkadaşlarım aracımı satmayı düşünüyodum ama uzunca bi süre binme kararı aldım vazgeçtim. Şuan headers,51'lik düz boru ve venüs egsoz var motorda yağ yakma su eksiltme yok sadece üfleme var 1000tl gibi bi parayla motorda ne gibi şeyler yapabilirim ? gideri olucak şekilde ?
headers var ama yüzeyinde bi sorun var sanırım çift conta yaptırmama rağmen sürekli kaçırıyo araya egsozcuların kullandığı silikon gibi bişeydende sürdük ama düzelmedi bi türlü.. ya yüzeyini tornacıya hallettiricem yada onuda değiştiricem bilmiyorum. 1300 kapak ve 0,6 pistonun maliyeti ne kadar olurki?
@met arabanın camurluklarınımı açtırdınız.?
ındepent kardesm cagrı328e bı pm at ben hep stok bndm sahne o yuzden senı dogru yonlendremeyeblrm