canlandıralım ortalığı nerelerdesiniz![]()
arkadaşlar 94 şahinlerin kapı içlerine kaç cm lik hoparlör takmak lazım ? 10mu 13 mü? birde nasıl uygulamalar vardır sesi iyileştirmek için bu konuyla uğraşan oldu mu hiç ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
13cm Dir Şahinin ön kapıları. Biz şahine tesisat yaparken genelde yaptğımız işlem. Ön kapılara 13cm Mid takımı arka pandizot a 6*9 Oval hoporlor. 4 Kanal yada 5 Kanal anfi, Pioneer yada JVC ana ünite, 30 CM bass Şahin için ideaL bir ses sistemi
yok oyle cok setlık bı durumumuz yok. mınımum malıyetle arabada tıngırtı olsun. dusunuyoruz sadece on kapılara takılıcak zaten.
DEH-P5150UB alet var. orta yollu ses vericek bişeyler bakıyoruz.
zaten arka pandizota hic ellenmiycek ve kapılarada yapılmaz pandiozot yapılmıycak. araba 94 model ılk kez teyp girio araca oyle soyleyım.
13 cm dırekt uymuyormu kapı ıclerıne mdf neden ?
Gecen gün servise bi doğan geldi 95 modeldi sanirim aracin teyp yerinin plastiği duruyor teyp takilmamiş ve 56 binde araç komple ön takim ve bakimlari yapildi buraya dikkat fiat yetkili servisinde yaptirdi1750 tl gibi bir fiyat cıktı
araç cok güzeldi ya hasta oldum içi piril piril motorda 5 cm toz var kaput toplasan 10 kere bile acilmamiştir zor aciliyor
![]()
hacı onu bende çözemedim napayım şimdi 1 olsun bizim olsun![]()
vay bu aracı bursadan almıştık 2,3 sen önce bizde yattı baya bi sonrada jantlarını satmıştım ..
ondan sonra bı kaç parcasını kullanmıstık benım diger 124 e ondan sonrada satmıstım![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
şu 124 leri koymayın rica edicem icim kotu oluyo..:S
yalnız 16 plaka cok diri duruyo.. masallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)