etiket şahin felan diyolar o olay ne oluyo ?
konumuz hyrlı olsun arkadaşlar, bi sorum olcaktı bilirsnzki ufak tefek çürükler şahinlerde hastalktır şöföf koltgnn altına ufaktan bi çürüme var artmadan yaptrym diorum istanbulda tanıdık işini iyi yapan usta yönlendirrmsnz?
etiket bide bu şekilde var genellikle amerikan armalar hella sis farlar v.b. şeylerle süslenmiş araçlara etiket derler
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
cem baskan bu araç bizim bir arkadaşın arkadaşındaydı eğer sölediği yanlış değilse 17 liraya satmıs aracı bu halde
o sisler hem pahalı hem piyasada zor bulunuyor. ve bulduklarında sahtemi değilmi diye biton elemeden geçiyor![]()
17mi ohanaptınız aga siz
piyasa canlıymış bu işemi girsek
abi cidden pahalı ne kadar yani merak ettim o ne kadar olabilirki aşşa yukarı bi fiyat sölesenize
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
bknz SRK şahin
cem baskan
vtec gibi düşün araba 97 ama fiyaty 21 buda öyle bunu seven gönül veren yapıyor
fiyat şöyle diyim bitane türkiye bayraklı yuvarlak türkiye otomobil federasyonu yazan bir logo arma var onun için 500 lira veren varmış. ve bulunması zor. sonrasında o camdaki projektörler 100 liradan başlar 300-500e kadar çıkar. hella sisler içinde sana net fiyat yazıcam birazdan konunun uzmanına sorm tahminim 250 civarıdır.
bir iki ilan,
sıfır bridgestone sf-330 eager sahibinden.com'da
etiketçiler buraya dikkat..................... sahibinden.com'da
etiketçiler sahibinden.com'da
Tofaş Şahin 1.6 1992 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
bayağa başarılıydı bu![]()
annadim biraz , gene iyi fiyat hehastaaalik bilağğder o zaman bunlar
kıyaks
ama şaka maka logo falan iyi para dokuyolarmış helal cidden hastalık olmuş bu iş şaşırdım la![]()
tofaş piyasası dumanlı valla iyiymiş fiyatlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)