headers in varmış yalnız 48 lik borudan yanayım ben motorda da 1300 kapak 0.6 pistonla kıvamında olur
Printable View
headers var ama yüzeyinde bi sorun var sanırım çift conta yaptırmama rağmen sürekli kaçırıyo araya egsozcuların kullandığı silikon gibi bişeydende sürdük ama düzelmedi bi türlü.. ya yüzeyini tornacıya hallettiricem yada onuda değiştiricem bilmiyorum. 1300 kapak ve 0,6 pistonun maliyeti ne kadar olurki?
@met arabanın camurluklarınımı açtırdınız.?
ındepent kardesm cagrı328e bı pm at ben hep stok bndm sahne o yuzden senı dogru yonlendremeyeblrm
Tüpü sök at, 06piston, 1.3 kapak, 3tırnak duduco buji olması lazımdı ondan al, 2.8 granada karbüratorü( bunu yapamazsan orjinal karbüratörün memelerini büyüt), tempra hava filtresi kütüğü+spor havafiltresi ve güzel bi sibab ayarı olay tamamdır.
Dip not : maliyet 1000tlyi aşabilir(Trabzon piyasasına göre).
Siyah, BBS li doğanda çok iyiymiş yalnız demeden geçmemek lazım :)
arkadaşlar benim de bir kaç sorum var; 1300 alttan egzantirikliler 1600cc'ye çıkabiliyor mu, şayet olabiliyor ise neler değişmeli bir de hazır açmışken önereceğiniz başka birşey olur mu ?
alakası yok onla , şöyle açıklayım 3 tırnaklı yada 4 tırnaklı bujilerde yani tırnak sayısı arttıkça ateşleme bölünür (performans anlamında yazıyorum muhendisler motor tasarlarken bazı kriterlere göre 3-4 tırnaklı çıkarabiliyo onların amacı uzun ömür ve soğuk havalarda erken çalışma ) mesela evden 100 metre ileriye uzatma kabloyla bir ampul bağlayın odadaki fişe takın 100 metre ilerdeki ampul zayıf yanar aynı ampulu getirin 2 metrelik kabloyla aynı prize takın ampul canlanır performans anlamında da o öyledir oem ateşleme sistemiyle istediğin kadar tırnak yap eğerki zaten araç güçlendirilmisse iridyum takmak illaki gerekir , tırnak sayısı arttıkça güç alınacaksa neden yarış bujileri tek tırnak ? faydalı olsa 5 tırnak iridium yaparlardı o zaman
tofaşda orjınal bujiden şaşmayın (atmosferik olarak yapıldıgında )
böyle bişi yaparsanız o zaman düşünürüz bujiyi :)
http://b1204.hizliresim.com/w/s/4vkx7.jpg
Kafamda üç aşağı beş yukarı neler yapıcagımı kararlaştırdım tüpü kesin sökmem gerekiyo performans almam için bu 1. 2.si benzinde tahminen kaç litre yakıcam ben ? :D
He bide motora sadece bunlar yapılınca haliyle üfleme falanda kesilicek mi ?