tahmınım 68 ay plakalıyı diyosun ankarada cagrıların yaptıgı 131 in motoru onda ms beyın konig candy jantları var
Printable View
sağolasın.eyvallah
karbüratöre,daha doğrusu tek nokta enjeksiyonlu tofaşlarda Gaz Kelebeği'ne giren benzin hortumunda çatlak varmı kontrol et.giriş yeri genelde sertleşiyo sıcaktan.eee bide benzin geçiyo.özelliği kayboluyo.bence o hortumu ve kelepçesini değiştir.klipsli de olabilir tam hatırlamıyorum.iyice bi kontrol et.
Arkadaşlar benim aracım 95 şahin s son susturucu olarak yanık uçlu otto spec tarzı bişey almak istiyorum kaçlık olanı bana yarar
Örnek vericek olursam bende 15 cm lik real son susturucu var :) bu çaplarda bişi alırsan hele de otto alırsan can olur :)
http://img851.imageshack.us/img851/8...6175539455.jpg
http://img843.imageshack.us/img843/6...6176034455.jpg
kuşserisinde egzoz takmak büyük sorun ondan ilk takma işlemimde vazgeçmiştim.
aynen benim dediğim böyle bişey yanlız aşşagıdan yukarı dirsek işlemiyle çapraz durması yapılabilir mi ki?
Tamponu keserek çok güzel oturtulabiliyor bu egzozlar neden kesmiyorsunuz beyler? Kesin gitsin acımayın ;)
ufak bir sistem kurmaya karar verdim de aklımda soru işaretleri oluştu acaba düzgün ses alabilirmiyim diye ? yapmak istediğim aşağı yukarı kafamda yerine oturdu ön kapılara yeni panzilot yaptırıp pionner 16 cm lik çift hoparlör yapmaya karar verdim. Arka tarafada yeni panzilotu değiştirip 4 tane clarion oval hoparlör yapıcam bagaja da Clarion 30 cm lik subwoofer atsam kutusuyla . Tabi bunları beslemek için sony xpload 4 çıkışlı streio anfi alsam . Ana ünitem de pionner deh 2000 mp :)
kapılara 16 cm ye gerek yok bence orj hop yuvaları 13 cmlik ve comp değilde pioneer in coax ını al bence arkalar içinde pioneer bulabilirsen 6985 :) sony nin hiç bir malına ısınamadım ama sony nin fiyatlarına daha güzel stereo amfiler war bass için bişi diyemiyorum tamamen senin isteğine bağlı ama 4 oval ve kapılardaki hoparlörleri stereo amfiden sürdüğünde bass için pekte birşey kalmıycak aslında bence ucuz yolluda bir mono alıp bass ı da o amfiden sür
2.0 16v tempranın orjinal son susturucu çok dar fakat ben gene orjinal sessiz bişey istiyorum.daha geniş arabayı sıkmayan bi egsoz olsun.hangi aracın son susturucuyu uydurabiliriz.