maşallah kazasız belasız kullanın ufak tefek değişiklerle çok daha şık olur
Printable View
maşallah kazasız belasız kullanın ufak tefek değişiklerle çok daha şık olur
çok iyi abi 24 kuruş :) Allah kaza bela vermesin güle güle kullan inşallah
24 kuruş çok çok iyiiiii
tşk ettım sagolun :)
24 krş çok iyiymiş..benim tüpte 430 krş yakıyor oda motorum orjinal henüz birşey yok son susturucum bile yok orjinal herşey....tüp ayarı en kısıkta neden böyle aklım almıyor..zannedersem karbüratörde subap ayarlarında sıkıntı var sanırım..stop edip duruyordu konjektörü değiştik şarj etmıyor diye ama arada halen ayağımı gazdan çekince stop etme eğilimine giriyor çok titremeli çalışıyor akü ışığını yakıyor gaz verince düzeliyor bazen tek marşta alıyor bazen motor sıcakken dahil 2-3 marşta alıyor sizce sorun ne ?
http://e1205.hizliresim.com/x/u/6tbf0.jpg
Şarj dinamosu :)
Bizim doğanda araba tıkırtı yapıyor debriyaja basınca susuyor. az önce kemerburgazdan gelirken yapmaya başladı. yağ gösterge ışığıda sürekli yanıp yanıp sönüyor. neden olabilir.
o tıkırtı sesi benım aracımda da var maglesef debrıyaja basınca kesıyor. Henüz nedenini bulmus degılım :(
eğer debriyaja çook az bastığınızda ses gidiyorsa debriyaj bilyası olabilir,hatta gaza biraz bastığınızda ses artıyosa 'cır cır cır' sesi yapıyor öyle anlatayım.sinir bozucu bi sestir kendisi,bilya sesi olabilir..bende de var aynısı üşengeçlik :D
aynen gaz ayarını çok kıstırmak size az yaktırmaz çok yaktırır sen ne kadar deh dedikçe gitmiyeceği için daha çok basacaksın
Arkadaşlar bişey sorucam yazın hararet yapmasın diye aracınızda termostatı cıkaran varmı dır?
Termsotatı sökmenin artısı eksisi nelerdir?Sizin bilgileriniz nelerdir.Ben herkesten farklı şeyler duyuyorum.
Ben 20 tl'lik gazla 70 km yapabiliyorum yani yaklaşık 28 kuruş falan :D
illaki vardır. ama söktürürsen aracın sıcak üflemez bi akşam vakti yağmura falan yakalandınmı yandın :) bence elleme kalorifer panelinde en üstteki çubuğu en sağa çek devam et motor sıcaklığı içeriye sıcak olarak değilde soğuk olarak gelir bi sıkıntı yaşamassın
komple amortisör ve yay fiyatları şuan ne alemde ? şahin doğan amortisorlerınde ve yaylarında sertlik olarak fark var mı ?
Termostat sökmek yerine fan'dan düğmeli bir kablo çekilse daha iyi olabilir
gaz ayarın bozuk.fakire düşüyo stop ediyo yada tekliyo.
vitese takıp yürüdüğünde ses varmı.varsa prizdirek bilyası yoksa debriyaj bilyası.yağ lambasının yanması da yağın eksilmesinden yada müşürün bozukluğundan.
vitese takıp yürüdüğünde ses varmı.varsa prizdirek bilyası yoksa debriyaj bilyası.
termostatı boşaltmak o kadar da faydalı bişey değil.kalorifer bi kenarda dursun, uzun yolda giderken motorun birden soğumasına sebebiyet verir.motora soğukken yüklenmek motor ömrünün neredeyse %60-70 inin azalması demektir.aracın hararet sorunu varsa,motor ya da soğutma sisteminde normal olmayan bi durum var demektir.kapak fazla taşlanmıştır mesela,bunun çaresi büyük radyatör takmaktır.radyatörün tıkalıdır,temizlenir yada değiştirilir. vs vs
Bizim doğana Aldesa lpg regülatörü taktırıcam ne düşünüyorsunuz ? Atikermi Aldesamı ?