çorluda lambo kapılı şahin var belaa.RRP plakalı sanırım
![]()
Bugün sisleri sarı folyo çektim güzel durdur yakıştı millet yakışmaz dedi ama yaptık güzel durdu akşama foto atarım. bide benim doğana tesisat bağlatıcam tıkırında öğrenci işi bişi olsun istiyorum ne önerirsiniz?
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
bilgisi olan varmı arkadaşlar gösterge lambalarının değişmesi için komple gögüsün sökülmesimi gerekiyor ?
eyvallah kardeşim yaw iice solmuş lambalar da kara kara düşünüyordum gögüsü sökmeye![]()
tamamen orjinal
![]()
arkadaşlar bana 3 bacak panjur lazım logo lu veya logo iptalli elinde olan varsa pm atabilirmi..
Butun experler burdayken bi fikir alayim :-)
2000 model muhtemel orjinal 99000km de kirigi cikigi olmayan boyasiz hidrolik direksiyon 1.6 ie yani enjeksiyonlu lpg sahin ederi nedir ne kadar a alinir.
Yakit ekonomisi icin neler yapilmalidir nerelerine bakmak lazim?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
aracı bı ıkı kez kullandım kondisyon gercekten iyi. zaten tanıdık bi aile büyüğü kullanıyordu ilk sahibi o. sıkıntısız bir arac ama bilemiyorum o paralar ona verilirmi.. aile içi kullanılacak oldugu için daha farklı klimalı otomatik camlı 92 93 323 lerde var cunku aynı paraya.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
karbüratör le enjeksiyonlu arasında 1 depoda 1 litre fark ediyo diye biliyorum.. yani yakıtı 25 kuruştan aşşa düşmez ama üzerine rahat çıkar 30 40 kuruş gibi![]()
9-10 kondüsyonda 91 şahin var. full orjınal 97 binde orjinal mavi camlı içi sıfır gibi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)