benim arabaya brcyi yeni taktırdım 352 km yol oldu 100 liralık toplam gaz aldım ayrı ayrı gazı opetten aldım ama kaça aldığımı hatırlamıyorum. 1000 km olunca tekrar bi gaz ayarına gidecem arabam gaz kaçırdı karbüratörün contasından , gereksiz çok çalıştı ayar yapılırken felan daha içinde gaz var. üzerinde kışlık lastikleri takılı arabam full stok.muayeneden sora jantı alıp kaporta boyaya verecem
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
bana koltuk lazım arkadaşlar.ön iki koltuk. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazsın lütfen
TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ
arabanın benzin enjektörünü değiştirdikten karbüratörün üst kısmından benzin kaçırıyor tabi arada sırada kaçırıyor devamlı kaçırmıyor nedenini bir türlü anlayamadım ustanın yanına gitsem benzin kaçırmıyor ilk marşta benzin kaçırıyor ve sonra kesiliyor. Kesinlikle gaz kaçırma felan yok ama benzin kaçırıyor sebebi ne olabilir.?karbüratörcüye gittim abi enjektörün çok işiyodur ondan dedi
Dede Tofaş Çıkma Parça » Tofaş Doğan Çıkma Parça, Tofaş Şahin Çıkma Parça, Tofaş Kartal Çıkma Parça, Tofaş Serçe Çıkma Parça
bu adresteki telefondan ulaşırsanız ellerinde varsa yardımcı olucaklardır![]()
68 ak plakalı kahverengi turbo şahini bilen var mı?
üstünde yeni replika könig jantlar var otto spec çapraz egzosu var
araçda farlar ve panjur komple yok hks mantar filtre var
S.a Abilerim benim doğanda silicekleri çalıştırınca güzel çalışıyor ama durduğunda olduğu gibi kalıyor yerine gitmiyor neden olabilir ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)