Hemen hemen tüm zararları yazılmış ama motor içi zararı olacağını düşünmüyorum ayarları bozulmaz subap ayarı vs.
Hemen hemen tüm zararları yazılmış ama motor içi zararı olacağını düşünmüyorum ayarları bozulmaz subap ayarı vs.
sanırım bende de kaçak var peki bu kaynakla düzeltsek ne kadar sağlıklı olur? yada yeni manifold yolumu gözüküyor![]()
manifold soğukken bişey görünmez yani açar bakarsınız duman koku yoktur yola çıktığınızda ısınır genleşir ve çatlak açılır zaten kokudan yada ısıdan rahatsız olmaya başlarsınız heleki benzin istasyoyuna yanaştığınızda bu raharsızlık sövmeye kadar gideremme basma tulumba misali basınç kaybı motoru etkiler tekleme patlatma yapar alt devirlerde salllantı ve rolanti bozuklukları görülür..güzel bir manifold olayı çözer
![]()
Ya Allahaşkına kafayı yicem. 4 5 boy geçtiğim araç beni 2 boy geçiyor. ve ben geçtiğimde aracım stocktu şmdi egzantrik kasnak vs vs var. ve o araba aynı halinde. 4 5 boy geçerken 2 boy geçilmek. bi manifold bu kadar etki edermi ya ?
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Mangalı düşün üzerine bi boru koyarsan bacanın olduğu yer iyi yanar (Eksoz)... Üzerinde baca olmayan yer kendi kendine aheste aheste yanar .. Fizik kuralı bu ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)