Arkadaşım dediklerinin hiç birini(makas gazlama v.b.) ben yapmıyorm yapanları tasvip etmiyorum.Belki oda senin gibi gazlayıp makas atmıstır kendince... birisine zarar vermiyorum diye çok kesin konuşma allah göstermesin makas atarken gazlarken aksi bişi olur yok yere kendinede başkasınada zarar verirsin. Kimsenin canı ucuz değil kimse kimseye zarar vermemeli vericek şeyler yapmamalı... eğer yapıyorsada kendine denk geldiğinde itiraz etmemeli oda ben gibi gazlamıs makas atmıs diyip geçmeli..
ve şunuda unutma zarar verdikden sonra kaçsan ne olur kaçmasan ne olur... illaki birisi seni yakalamasa vicdanın seni rahat bırakmaz ...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
İyide ozaman bu sitedeki insalar neden beygir derdine dusmus tonla para harciyor. Gazlamak için olmasın? Ve adam aklıllı araba surceksin eger bilmiyosan surmiceksin. Adam bana inat yapiyor ya belki 100bin liralik bi merso olsa o an altimda oyle birsey yapmaz ama amaci farkli...
Ayrica ilk arabam 86 131 di ve 3 sene once 1.200tl sattim. Binmeside gezmeside cok zevkliydi burda şahincilere veya baska birisine laf sokmak degil amac ama yok acın halinden anlamiyor iste.
forumda bu tur plakalardan kisi arayislari sacma geliyor
gecmis olsun.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
haklısın ama şöyle bir durum var bu sitede beygirle uğraşan insanlarda yaptıgının farkındalar emin ol ki onlara böyle çok olay denk geliyordur. önerine atlayanlar kıranlar. Ve o kadar farkında olanlar varki video konusuna sosyal mesaja hayır diye not düşenlerde vardır.
neyse daha uzatmayalım sana geçmiş olsun. allah daha büyük şeyler yaşatmasın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Yaşandıgı anda önem taşır böyle olaylar, olay geçtiği zaman sende geçeceksin.Her önünümüze kıranı dövmeye kalkarsak, aç kalırsız![]()
haklısınız ınsallahta bulursunuz ama sukredınkı sıze bırsey olmamıs aynı olay 4 gun once basımıza geldı kendını bılmez bı alkolık sucu arabasıyla onumuze makas atıp boyasız arabamızın camurlugunu ezdı boyamak zorunda kaldık ben jantı cızılse ıcıme dert edeyım kendını bılmezın bır gelsın vursun kacsın oh be ne guzel dunya hıc sosyal msj vermeyın sızınde basınıza gelırse o zaman gorursunuz plkayı nerde arıyosunuz kıme aratıyorsunuz nasıl buluyorsunuz ama ıns sızlerın basına gelmez bız sanslıydık maddı hasarla atlattık cok sukur ama sıfır arbanın boyasız kazasızdı sımdı tek parca boyalı ...100 km hızla lastıgıme carptı ya takla atsaydık ya barıyere gırseydık o zaman hesabını kım verıcektı o adam kacsaydı ben öldükten sonra yıne burda bosver ya nolucak mı dıycektınız...
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Yeter bu kadar.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)