User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: Eskişehirde 26 p.... ile başlayan (ÖNEMLİ)

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş konu başından beri hacı murat yok şahin falan fistan diyorsun bence senin sıkıntın var bu araçlarlar... altındaki araba kaç lirada bu kadar küçümsüyorsun hacı muratı ayrıyetten 1liraya hacı murat zor bulursun.... bu dedikleini sırf şahin serçe değil her araçla yapılabilirdi bu sana yapılan...
    bence sen araç grubuna değil sana yapan adama laf et. yapılan tasvip etmiyorm yanlış anlama...

Reis sinirlendi

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş konu başından beri hacı murat yok şahin falan fistan diyorsun bence senin sıkıntın var bu araçlarlar... altındaki araba kaç lirada bu kadar küçümsüyorsun hacı muratı ayrıyetten 1liraya hacı murat zor bulursun.... bu dedikleini sırf şahin serçe değil her araçla yapılabilirdi bu sana yapılan...
    bence sen araç grubuna değil sana yapan adama laf et. yapılan tasvip etmiyorm yanlış anlama...
    Sen yanliş anladın dostum benim demek istedigim insan hayati bukadar basit olmamali bin degil 10bin olsun yada 100 bin kimin cani kolu bacağı gozu 100binlira eder. Bende gazliyorum bazen makas atiyorum ama asla birisine zarar verip kaçmıyorum. Benim moralimi bozan bu

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen yanliş anladın dostum benim demek istedigim insan hayati bukadar basit olmamali bin degil 10bin olsun yada 100 bin kimin cani kolu bacağı gozu 100binlira eder. Bende gazliyorum bazen makas atiyorum ama asla birisine zarar verip kaçmıyorum. Benim moralimi bozan bu
    Arkadaşım dediklerinin hiç birini(makas gazlama v.b.) ben yapmıyorm yapanları tasvip etmiyorum.Belki oda senin gibi gazlayıp makas atmıstır kendince... birisine zarar vermiyorum diye çok kesin konuşma allah göstermesin makas atarken gazlarken aksi bişi olur yok yere kendinede başkasınada zarar verirsin. Kimsenin canı ucuz değil kimse kimseye zarar vermemeli vericek şeyler yapmamalı... eğer yapıyorsada kendine denk geldiğinde itiraz etmemeli oda ben gibi gazlamıs makas atmıs diyip geçmeli..

ve şunuda unutma zarar verdikden sonra kaçsan ne olur kaçmasan ne olur... illaki birisi seni yakalamasa vicdanın seni rahat bırakmaz ...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyide ozaman bu sitedeki insalar neden beygir derdine dusmus tonla para harciyor. Gazlamak için olmasın? Ve adam aklıllı araba surceksin eger bilmiyosan surmiceksin. Adam bana inat yapiyor ya belki 100bin liralik bi merso olsa o an altimda oyle birsey yapmaz ama amaci farkli...

Ayrica ilk arabam 86 131 di ve 3 sene once 1.200tl sattim. Binmeside gezmeside cok zevkliydi burda şahincilere veya baska birisine laf sokmak degil amac ama yok acın halinden anlamiyor iste.

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda bu tur plakalardan kisi arayislari sacma geliyor

gecmis olsun.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın ama şöyle bir durum var bu sitede beygirle uğraşan insanlarda yaptıgının farkındalar emin ol ki onlara böyle çok olay denk geliyordur. önerine atlayanlar kıranlar. Ve o kadar farkında olanlar varki video konusuna sosyal mesaja hayır diye not düşenlerde vardır.
    neyse daha uzatmayalım sana geçmiş olsun. allah daha büyük şeyler yaşatmasın
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşandıgı anda önem taşır böyle olaylar, olay geçtiği zaman sende geçeceksin.Her önünümüze kıranı dövmeye kalkarsak, aç kalırsız
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısınız ınsallahta bulursunuz ama sukredınkı sıze bırsey olmamıs aynı olay 4 gun once basımıza geldı kendını bılmez bı alkolık sucu arabasıyla onumuze makas atıp boyasız arabamızın camurlugunu ezdı boyamak zorunda kaldık ben jantı cızılse ıcıme dert edeyım kendını bılmezın bır gelsın vursun kacsın oh be ne guzel dunya hıc sosyal msj vermeyın sızınde basınıza gelırse o zaman gorursunuz plkayı nerde arıyosunuz kıme aratıyorsunuz nasıl buluyorsunuz ama ıns sızlerın basına gelmez bız sanslıydık maddı hasarla atlattık cok sukur ama sıfır arbanın boyasız kazasızdı sımdı tek parca boyalı ...100 km hızla lastıgıme carptı ya takla atsaydık ya barıyere gırseydık o zaman hesabını kım verıcektı o adam kacsaydı ben öldükten sonra yıne burda bosver ya nolucak mı dıycektınız...
    34 EM 123

AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..

hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide ozaman bu sitedeki insalar neden beygir derdine dusmus tonla para harciyor. Gazlamak için olmasın? Ve adam aklıllı araba surceksin eger bilmiyosan surmiceksin. Adam bana inat yapiyor ya belki 100bin liralik bi merso olsa o an altimda oyle birsey yapmaz ama amaci farkli...

Ayrica ilk arabam 86 131 di ve 3 sene once 1.200tl sattim. Binmeside gezmeside cok zevkliydi burda şahincilere veya baska birisine laf sokmak degil amac ama yok acın halinden anlamiyor iste.
    Bu sitede cogu arkadasın arabası yüklü ama kactanesının videosunu izledin makas atarken filan otobanda cıkıyor onu bos oldugu surece sıkıyor gidiyor tehlikeli degilmi tehlikeli ama makas olsun sey olsun basit seyler bence gerek yok ..

JDM# - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun böle o.ç çok var bitcek gibi değil bırak allahından bulsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın ama şöyle bir durum var bu sitede beygirle uğraşan insanlarda yaptıgının farkındalar emin ol ki onlara böyle çok olay denk geliyordur. önerine atlayanlar kıranlar. Ve o kadar farkında olanlar varki video konusuna sosyal mesaja hayır diye not düşenlerde vardır.
    neyse daha uzatmayalım sana geçmiş olsun. allah daha büyük şeyler yaşatmasın
    kardeşim yanlış anlama sende haklısın ama o tipler genelde bu araçlardan çıkıyor ve şahinci diye isim yapmış vaziyetteler.düzgün giden adama kim ne desin.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu çok yanlış yere saptırmışsın, bilal kardeşim hiçbi şekilde konuyu butaraflara çekicek birşey yazmamış, yazmaz.... yanlış anlamışsın.....

sence aynı adamın altında 50 milyarlık bi araç olsa aynı hareketi yaparmıydı birde buşekilde düşün derim........

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeter bu kadar.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)