selamlar adami boyle dusururum iste liman sallandi :D:D:D:D
Printable View
hehehe hocam ben bu ders girmesem :D:D:D
samet düştümü yok ya :D:D:D:D
Yağmur olacak muhtemelen kipa otopark iyidir :)
Perşembe cuma güneşli gösterio c.tesi yamur gösterio ama Tahmin tutarlılığı 1, 2 ve 3. Günler için %86-90, 4 ve 5. günler için %65-75 civarındadır.
sametin arabayı almak isteyen arkadaslar :) tlf ile lütfen görüsme yapmayın küfür eder :D
yer en son yazilacak apachiler duyup gelmesin sonra polisle derde girioz :) bu arada honda akbayrakta tanidik lazim sanziman yagi (honda atf z1)alamadim killik yaptilar disari satmioz die adanaya gitmeyeyim onun icin
45tl degisme parasi vereyim die satmadilar istanbul ciftkurtlari aradim verebiliriz dedi adanada zaten tanidik
yer konusunda sımdılık acıklama yapmıyoruz :) apachi genclik akın etmesin lütfen :D zamanı gelınce özel msj atacaz :)
Adanada olacağım :D :D
sız bulamadınız ben kendıme rakıp buldum:D ufuklar ızmırden typer getırıor buyuk ıhtımal onlarda olacak.tunca da salı gunu gelıcek yetısemedı:)
erhan abı haber edersın o zaman :)
o2 sensorum gelmıs olursa ayarıda yaparsak olur ama zor gıbı kardeş.zevkıne denerım ama
ozaman bir bakalım ayarlamaya çalışayım;)
Otopark deme adamlara kamer almıyorlar lpgli araçları :D
ben ve bir kaç arkadaşım daha gelmeyi düşünüyoruz.iki güne kesinleşir.
gençler haftasonu yagmurlu gorunuyor 1 hafta sonraya mı atsak napsak yaw
hmm anladım tamam o zaman
siz gelin olmadı mekan kapatırız:D
nerden anlıyorlar arabada lpg olup olmadığını.yer mekan tam bellimi şimdi okudumda bişe anlamadım :D TEG'i alıp gelirim belki bende Extra olarak matbordo Vteg de gelebilir.
valla saglam mekan kapatmak lazım yagmurla ugraştırmayın bizi :)
Hadi o zaman otobana :D
konuyu buluşma için açtık abooo millet atara atar yapıyo :D:D:D:D
kamercim yagmurlu olursa mekan kapatırız :D
Bizi Tanımıyan Ve Tanışmak İsteyen Bir Kaç Arkadaşımız Var.Doğal Olarak Yer Ve Saat Konusunda Açıklama Yapmamızı Bekliyorlar.Özellikle Şunu Belirtmek İstiyoruz Daha Önceki Buluşmamızda Gerçekten Kendini Bilmeyen,Bişeyleri İspatlamaya Çalışan Bazı Arkadaşlarımız Oldu.Bizim İçin En Önemlisi Önce Canımız Sonra Malımız Sonrada Çevremizdeki İnsanlar Olmakla Başlar Buluşmanın Ana Maddesi.Bizi Tanımıyan Arkadaslarım Sakın Yanlış Anlamasın Bu Yazılanları.Kimse O Gün Ceza Yemek İstemez.O Yüzden Bu Kadar Katı Davranıyoruz.Bizim Ne Şehir İçinde Yan Vermeye Ne Egzos Dinletmeye Ne Ses Sistemine Nede O Kendini Bilmeyenlere İhtiyacımız Var.Herkese SAYGILAR :)
bi liste çıkaralım geleceklere pm atarız o zaman.
Olabilir ;)
varsa aramızda apaçi erhann abidir :D :D :D egzozu taktı heryerde gazlıyor :D
erhan gelmicek yağı yok :D:p:)