herkeşin eline sağlık harikasınız pampalar
herkesin ayağına sağlık güzel buluşmaydı, hiç bir tatsızlık yaşamadık çok şükür![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
herkesin eline ayağına sağlık. güzel geceydi. ah bir de benim şu contalardan çektiğim sıkıntılarım bitseydi daha da mutlu olacaktım ama hayırlısı olsun bakalımbu arada bildiğiniz bi evc den anlayan arkadaş varsa bana bir yardımcı olsun. bu evc nin ayarı nasıl yapılıyor bilmek istiyorum.2.2 barı geçemedim.
alurmu bereketlı bereketlı halay cektık ıste otoyolda![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
beyler hepinizin ayagına sağlık bizi kırmayım geldiğiniz için tanıdık olanlarla özlem giderip yeni tanıştıgımız insanlarlada çok iyi muhabbetler oldugunu düşünüyorum her şey için çok teşekkürler bir hatamız kusurumuz olduysa affola, iadei ziyaret konusunu konuşuruz
Ayrıca mersinliler adanalılar bana dalıyodu olim nerdeydiniz bir savcım birde ben kalmıştım![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Gelen tüm kardeşlerimin ayağına sağlık, şükür kazasız belasız cezasız güzel bir gece oldu; en kısa zamanda tekrarını yapalım pampaaaaalarrrrr
Uploaded with ImageShack.us
Bizi Kırmayıp Gelen Herkese Teşekkür ederim..Biraz Sakin Bir Geceydi Ama Genede Herseye Degerdi PANPALARIM![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
ben çok yorgun olduğum ve artık arabasızlık canıma tak ettiği için biraz durgundum ama muratcan ve bahadıra girişirken bir anda allah tarafından güç geldiinşallah mart ayı gibi kredim onaylanırsa bu sefer arabayla gelmeyı cok ıstiyorum pampsss
![]()
arkayada bir eyvallah ayısı tamam
+1905
kardeşim sende olmasan
yorgunluğun halinden belliyde kardeşim Allah kolaylık versin
7/24 mersinde araban hazır biliyorsunciğerli bir crx alda vti hunter olalım
![]()
Fotoğrafların kalanı nerde panpalar?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)