Arkadaşlar ***** otomobil forumuyuz lfs dışında bir oyunda daha bir araya gelelim.M3 challenge'ı duymayanınız oynamayanınız yoktur.Diyorumki birisi nasıl yapılcağını anlatsada bizde oynasak forumca![]()
Nasıl olur?
Arkadaşlar ***** otomobil forumuyuz lfs dışında bir oyunda daha bir araya gelelim.M3 challenge'ı duymayanınız oynamayanınız yoktur.Diyorumki birisi nasıl yapılcağını anlatsada bizde oynasak forumca![]()
Nasıl olur?
Nerden indircez bu oyunu
Hayırlısı be gülüm
BMW M3 Challenge - 2007 -Full - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım - Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar
link burda arkadaşlar takıldığınız bir yer olursa sormanız yeterli..
bende var m3 cahallande sanırım F1-F2-F3 abs yi dsc yi ve tc yi ayarlıyordu onları kapatınca tutatmıyorsun arabayı düz kalksan bile yan yan çıkıyor araba o derece
Tc yi de dsc yide kapattın mı oynayamıyorsun ki paso sıfır çiziyıobas çek bas çek anca kontra ile kalkıyo virajları sorma zaten sprit yapınca o kukalı virajda 8-10 arabayı katlediyordum
![]()
![]()
önerim dsc açık tc level 1 olucaktır bu setupta viraj çıkışlarında vitas küçültüp gaza oturursanız ufak ufak alıyor arkayı
sıkıntılı oyun TC off iken klavyeden oynamak zulümden başka birşey değil![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Hersey kapali iken cok zevkli, feedback baya basarili bence
Sure kapisabiliriz mesela screen shot koyarak
GP'demi sprintte mi? Abi yarış yapsak daha eğlenceli olur viraj girişinde yavaşlayana arkadan dalmak falanSenin en iyi süren ne abi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)