Minibus yolundan kucukyaliya giderseniz turk telekomun merkez binasinin tam yaninda, tren istasyonunu az bisey gectiginizde (maltepe yonune dogru) bi park var mado'yu gectikten hemen sonra orda kime sorarsaniz gosterir
bbm pin :2B244451
kaya sitesinin girişinde kaldırmıma park et , orda hep güvenlik var yanında olur ..yada bostancı citinin girişine park et kaldırım kenarına ordada güvenlik var.
yada git garden car'a gece güvenlik var orda oraya çek konuşup anlaşılır onlarla..
Guvenlikten çok börtü böcek sinir ediyo beni ama şu Küçükyalıdaki otopark aklıma yattı ... Orayla gidip konuşmalı...Arabada tesisat yok aksesuar yok nasılsa ben Bostancıda otururken minibüs yolunun paralel sokağında bütün tesisatımı çalmışlardı bu arabadan gidecek pek bişi yok ha arabayı götürürlerse bilemem![]()
Hemde dallarıla birlikte gelecek!![]()
biraz daha uzaklaşırsanız bizim kapalı otoparka bedavadan kıyak geçebilirm,nede olsa eski bostancılıyım toprağıma kıyak yaparım
![]()
Yapma abi SAA RS'le takasa hazırlıyordum ufaktan babamır19'un yedek lastiğini önce arabayıda daha sonra götürdüler
coupede fazla bişey yok abi, ayna kapağı ile çıtalar suanlık
çıtada ne çıtaymış ama servis 300 lira fiyat çekiyordu o zamanlar, Bana sıkıntısı olmuyor Parça gidiyor kaskodan alıyorum Araba gidiyor kasko ödüyor model yükseltiyorum
![]()
![]()
Bostancıdaki dürümcüyle anlaşsanız belki orası izin verebilir..
Küçükyalıda sarıyer marketin alt katı kapalı otopark, bizim binanın da altı oluyorGünlük 10lira diye hatırlıyorum.. 3katlı otoparkın en üst katı dışardan gelen müşteriler için, 7/24 açık..
serhat'ım koçtaşta bizim yawruların yanında duruyor ne güzel ne istiyorsun bırak kalsın bakıyoruz biz ona kendi evladımız gibi![]()
Ammaçok bizim orda oturan varmış ya![]()
Bostancıda gösteri merkezinin önünden devam edince, yani lunaparkın ordan yukarı çıkmadan sağa dönüncebir yıkamacı var sanırım otopark olarakda çalışıyor. oraya sorun bi size en yakın uygun yer orasıdır çalışanlarda sürekli orda. Yani her daim birisi var mekanda.
Karakolun sokağı tıklım tıkış oluyor park edilemiyor malesef.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)