Bence son sahibi falan olunmaz. 25 in altında alınırsa o fiyatlarada satılır elbet diye düşünüyorum.
Printable View
Bence son sahibi falan olunmaz. 25 in altında alınırsa o fiyatlarada satılır elbet diye düşünüyorum.
25-26 verenler parayı sokaktanmı topluosunuz acaba merak ettim
Konuyu acan arkadas kayıp burda millet birbirini yiyor yok o para verilir yok bu para verilmez diye :)
her kor satıcının bir kor alıcısı cıkar bu aracta 3 vakte kadar satılır zira typer bu ..
18 veriyim binerim sonra parçalar satarım :)
23 e alcaksın 12 masraf yapcaksın 35 e bebekkkk olur :D ama bebegın babası hem zenci hem arap hemde kekoo olur :D :D :D
kimse yanlış anlamasın sözlerim ortaya..her araç kaza yapabilir..kendi araçlarımızın birinden örnek vermek gerekirse önden arkadan kazalı..pert..ne yaptık toplattık adam gibi hiçbir sorunu yok biniyoruz..bu aracında tavanı değişmiştir kaput çamurluk vs..ne olacak arkadaş kazalıysa ? fiyat daha da aşşağı çekildikten sonra ne olur ? alınır bir güzel binilir arkadaş :) bugün kazasız typer alsanız 35 e seneye kaça vereceksiniz hiç düşündünüz mü ? bu araba uygun fiyata alındıktan sonra az zararla daha çabuk satılır çünkü ucuz..he hakkı nedir diye sorarsanız 20-22.
5 kuruş para vermem.böyle typera bınecegıme gıder o fıyata dızel arabaya bınerım tertemız.
önemli olan bakış açısı burda Type-R'ın nası bi araç oldugunu tartişmicam.
benim için mi ?
Kesinlikle binilmesi gereken bir araba.
okadar para harcarsın bukadar para harcarsın babası arap olur zenci olur :)
O paraları sıfır arabaya döken insanlarda görüyorum ve aramızda bir çok örneği mevcut. Neyse lafı uzatmaya gerek yok.
Alanada satanada hayırlı uğurlu olsun güle güle binsin. ;)
valla kötü durumda olan bi 106 yı adam etmek bile ugrastırıyor insanı typer i düzeltmek insanı yaslandırır bence parcası pahalı ..
detaylı temizlik, kırmızı paspaslara bakar iç mekan, dış kısımdada neler yapmıyolar ki:) şaselerde motorda sorun yoksa alınabilir diye düşünüyorum:)
yahu ne pert typerlar gorduk nasil toplayip yurutup arkasindan o ne gusel typer dediklerini bunlaridami unuttunuz yawww typer yaa bu kazasida olur boyasida aliciysan arkadas gidersin bakarsin saselerine motoruna alirsin binersin gazlarsin ha zaten aldigin fiyatta 22 falansa opde basina koy ama arabayi alan yok arkasindan konusan cok mubarek
Swap yapacağıma 20ye bunu alırım :D
İçinde torpido direksiyon tek koltuk bırakır stage6854698 yapar binerim:D
siz leş typer görmemişsiniz gelinde typeri görün benim gözümde15 verilmez arabaya ama adam okadar inanmışki ful orjinal ve lokal boyalar var dio ulan pezevenk arabanın tavanını kesip koydunuz bunun neresi orjinal bide diyorki arabam üzülmemiş ellenmemiş a.g arabanın ellenmemiş yeri yok murat131 egzosu takmışlar pert kaydı var varda var anlayacağınız bide 33istiyor :)araba çalışmıyor yatıyor sokağın köşesinde hala benim arabam şöle benim arabam böle ayaroluyorum böle adamlara