yok kanka bu değil ama bundanda hiç farkı yok :)ama ne yalan sölim bu birazdah agüzel duruyor onun yanında
Printable View
yok kanka bu değil ama bundanda hiç farkı yok :)ama ne yalan sölim bu birazdah agüzel duruyor onun yanında
samet dediğim typeri sen anladın sanırım isim pilaka verme başımız ağrımasın kurnazlarla
vallaha ben bu arabayı alırım cokmu yamuk baglatırım adam gibi selete cicek gibi olur..motoru içi dısı dugunse alınır ben sadece gazlamak için alıyorum araba başka arabamda var. onu gunluk, vti var sadece gazlamak için he ben ailemle biniyrum ekonomi yapıyorum tek araba derseniz bilmem:)bi hesap yapalım k20 swap kaca geliyo bunu benden daha iyi bilenler vardır biz atmo vtec yaptık nerdeyse araba parası harcadık.tabii zevk tercih meselesi amaç gazlamaksa motoru için alınır
İnsanlar doğru konusmaya basladı.
Olur da bir yere patlarsanız, çok daha zarar görürsünüz.. Bunu göze alırsanız, kazalı aracın başka bir tehlikesi yok..
yanlış anlamayında herkes 20 lerden 22 lerden bahsediyoda arac çakal bi galericinin elinde bunuda unutmayalım :)
ben 20 lira teklif ettim bakalım ne dicek hehe alıcağımdan değil :)
düşürün piyassayı düşürün bende pazar o civar bişeyler derim :)
Verin 23 kaat alın 100-150 liraya şasesini düzelttirin bakımını yaptırın motoru sağlamlaştırın sonra gazlayın gazlayın nam yaptırın makinaya sonra da aldığınız fiyata hasarlı ama yürüyen tayyar diye satın gitsin :)
şaşelerinde filan bişiy yok.bizim bikaç apaçi antalyalı taklalı diyorda...makina zaten 2 parça...nerde kaldı bunun taklası...?
pert vteclere 21-22 veriyorsunuzda...k20 makinalı içi düzgün typera 25 vermekmi zorunuza gidiyor :) 25im olsa hemen alırdım.kes biç boya turbola düşür...ne istiyosan yak yık...motoru çok düzgün en basta.25 veririm son sahibi olursamda olayım turbolarım atmo yüklerim keserim...
şase duzeltılmısse o arabaya bınmek gazlamak ıntahardır
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu nedir ne değildir ?
antalya bu arabayı niye savundu bu kadar?
kaportacıyla beraber mi topladınız
antalyalı arrkadaslar gercekten bahsettiğiniz gibi taklalı mı bi arkadasım 3-4 ay önce baktırdığında 1-2 parcada boya değişen oldugu söylenmişti yani bu kadar agır bi durum oldugu sölenmemişti simdi böle taklalı olunca kafa karısıyo illaki