aynen batur35 kardeşimşizde konuyu acıkca belirtmiş oldu artık gerisi siz değerli tech üyelerine bırakıyorum
Printable View
En güzeli sahibinden.com da şikayetde bulunmak, gerekeni yapıyorlar..
ilanını kaldırılar en güseli doğruyu insanlara lanse etmek ki bu şekilde herkes aracın en azından ne olduğunu bilri boşuna boşuna oraya arac bakamya masraf yapmaz insanlar parayı kolay kazanmıyo modifiye işine yeni başlamış bir arkadaşı cok rahat bu aracı satabilrlerdi böylelikle onlarda dahi buralardan öğreniyor bizden sonra bu işleri yapıcak olan arkadaşlarımıza böyle kötü örnek değil ii bir örenek olmaya calışıyoruz
4 kere pertmi.. vaybee.... bide kaporayı geri yatırmıyo. düzenbaz herif. bi yerinden çıkar o para onun... o ilanı açan arkadaşa teşekkürler iyi yapmış bunu haketmiş araç sahibi...
Silinmiştir
Silinmiştir...
sen almadan önce, araç benim evimin alt sokağındaydı.. ben bu arabanın her halini gördüm bildim inceledim..
sağ airbaginin patlak olduğunu canlı gözlerimle gördüm hergün, hatta ilk ilan verildiğindeki resimlerde bile gözüküyor bulursam eklerim..
sen kapalı bir şekilde almış olabilirsin fakat
bana inandıramazsınız bunu;)
Silinmiştir...
aracın sahibi arkadaşım seni günde kaç kere aramışım bi sölermisin gecen hafta perşembe parayı yatırcam abi pazartesi en gec salı dedin salı günü öleden sonra aradım akşama ararım abi dedin bidahda aramadın aradıkta yine acmadın kalktın faceden galericiye sordum bana ödeme dedi die başladın kelime oyunu yapmaya aracın önden ufak bir kazası olduğunu söyledin aracın kazası cok ufakmış maşllah pert kaydı var bunu honda servisini sorgulat sende cıksın diyosun ki ben alırken bana sölemediler senin yaşın kaç adamımım cocukmusun sen kandırılmışşın bana faceden diyosun abi daha yeni götürdüm aracı servise soktum sen öyle dedin die 3mm şasede kayık cıktı diyosun halen üstüne 125 liraya kalmadım diyosun ama parayı göndermicem diyosun daha bitmedi kadir sen kalkıp bana abi diyosun aklın sıra abilerini s...... calışıyosun haberin olsun ben 100 lira peşinde koşşsaydım oraya kadar gelirdim ama sen utanmadan telefonda bunları izah edemeyip evdeyim telefonun şajı az akşam takcam şimdi takamam (sizin evde priz kaç kliometre uzaksa) böyle bahaneler yapmıcan delikanlı gibi su gün dediğin parayı aynı gün aynı saat aynı dakka yatırcan sana insan gibi aracını almasakta alınma kardeşim darılma dostuluğumuz baki kalsın izmire düşersen bekleris dedik kalktın 3 gün sonra bize dolap cevirip facelerden yazmayı tercih ettin nie cünkü telefonu acıp bunları sölicek cesaretin yok senin bence halen kelime oyunları yapma
dürüst ol biraz bu kadar basit özür dilemeyi öğren
iki tarafıda tanımam etmem, fakat RAP ı bana anlatmayın..
önce kendin inan aracının ne olduğunu bil sonra ticaretini yap ozmn..
bu arada tramer kayıtlarına vs. işlemlere pek kapılmayın, her kazalı araç sigortadan veya kaskodan yapılmıyor, sisteme kayıtlar girilmiyor her vakada..
Silinmiştir...
bu arada rapın kaputu değişikmi bilmem ama halısı duruyor, içide temiz..
bence fiyatına göre güzel araba.. ben 14-15 e ne vtecler gördüm rap en düzgünü diyebilirim..
Silinmiştir...
Silinmiştir...
herşeyi bi kenara koyacak olursak 15e vti almak bazı seyleri göze almaktır
Silinmiştir...
Silinmiştir...
Kusura bakmayın ama anlaştığınız rakamlara kazasız Vti alacağınızımı düşündünüz?
biz o paralara kazasız vti almayı düşünmedik arkadaşlar kadir nakite ihtiyacı olduğu için o paraya bıraktığını söyledi bu iş bu kadar basit aracını anlattı ufak bir kazazı var dedi ama araştırmalarda pek küçük bir kazası cıktı orataya pert kaydı var terrakide bile pert kaydı olan bir arabaya değil 16500 on lira bile vermem bu bu kadar basit zaten 15 anlaşılşmadı 16500 anlaşıldı kadir herşeyi yalanlıyo sözde yatırcakmışda işlem başlactcaz değince vazgecmiş 4 gündür nasıl yatırarmış gercekci olalım bi zahmet biz honda piyasasını bilmeyen anlmayn insan değiliz öyle olsaydı bir şaşese num aracın seceresini cıkartmazdık
Ne olursa olsun sahibinden com'a öyle bir ilan açılması çok ayıp belki bir öfkeyle yapılan bir şey ama hoş olmamış,benim aracıma ya da başkasının aracına böyle bir şey yapılsa başta ben olmak üzere sövebilirim yani başka işlemlerde yapmaya hakkım var haksız mıyım?
Araç sahibininde kendine göre haklı yorumları var,bu zamanda vti ya da böyle araçlara binenlerin 125 tl ye muhtaç olacagını sanmıyorum
Umarım çabuk çözülür bu durum kimse kırılmadan herkese geçmiş olsun
Para geri ödenir;sonra herkes kendi yoluna
125TL için konu açılırmı denilmişte bencede açılır. Az bir para olabilir evet ama sonuçta o insan o parayı kazanırken ne zorluklar çekti bilemezsin 2-3 günlük çalışmasının emeğidir o para gelip birisi sizden o parayı alsa ve geri vermese sizde hoşnut olurmusunuz?
İki tarafıda tanımam etmem bu arada, aracın kazası çıktığından sonra daha fazla fiyat kırma isteğinide doğru buluyorum.Başta durum söylenmiş buna göre bir pazarlık yapılmış anlaşılmış, sonrasında söylenenden daha fazlası çıkmış araçta doğal olarak alıcı daha az para teklif eder bunda saçma bişey göremiyorum.
125 i beğenmeyen arkadaş sanırım trilyoner para bu dönemde heleki hiç kolay kazanılmıyor 125 tl için 1 günde 450 kmre araç sürüyorum
emp:) ve su vtı nicli arkadaşlarımıza ilgileri için cok teşekkür ediyorum tarafsız yorumlarınızı keyifle okuyorum eğer haksız olsaydım bu konuyu burda milyonlarca insana acmazdım ilgilenen arkadaşlara teşşekkür ediyorum tekrardan
125 TL için konu açılmaz, bu kadar tantana yapılmaz diyen arkadaşlar sanırım kendileri henüz para kazanmıyor, doğal olarak da paranın değerini bilmiyorlar...
evet kardeşim araç kazalı çıkınca bende fiyat kırdım
:icon_tup:
evet abi bencede öyle sana katılıyorum ben 120 tl için 4 gün çalışıyorum,demekki alın teri dökmeden para kazanıyorlar ki böyle bi yorum yapma gereğinde duymuş .önemli olan söylenilenlerin doğru çıkmaması evet
Siz hepiniz haklısınız doğrudur ;) bu zamanda paradan değerli şeyler var. ben 120tl ne basit para dedim. nede ben trilyonluk bir adamım dedim nede baba parası yiyorum dedim. lafınızı sözünü bilin öyle konuşun bilip bilmeden sallamayın benim sadece demek istediğim şey konuyu kaç kişi yorum yapmış araç sahibi daha gelmeden şerefsiz dolandırıcı sahtekar olmuş ayıptır. adam yazmış düğün hazırlığı içindeyim. insanda hoşgörü saygı sevgi olur. kimseye bilmeden tanımadan arkadan sallamayın.