User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
82 sonuçtan 77 ile 82 arası

Konu: 41 r 6755 vti hakkında bilgi

makinist35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    125 TL için konu açılmaz, bu kadar tantana yapılmaz diyen arkadaşlar sanırım kendileri henüz para kazanmıyor, doğal olarak da paranın değerini bilmiyorlar...
    haklısın sanırım o arkadaşlar halen baba parası yemeye devam ediyor

BATUR35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    125TL için konu açılırmı denilmişte bencede açılır. Az bir para olabilir evet ama sonuçta o insan o parayı kazanırken ne zorluklar çekti bilemezsin 2-3 günlük çalışmasının emeğidir o para gelip birisi sizden o parayı alsa ve geri vermese sizde hoşnut olurmusunuz?
    4 gün çalışıyorum 120 tl için

İki tarafıda tanımam etmem bu arada, aracın kazası çıktığından sonra daha fazla fiyat kırma isteğinide doğru buluyorum.Başta durum söylenmiş buna göre bir pazarlık yapılmış anlaşılmış, sonrasında söylenenden daha fazlası çıkmış araçta doğal olarak alıcı daha az para teklif eder bunda saçma bişey göremiyorum.
    evet kardeşim araç kazalı çıkınca bende fiyat kırdım

Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    125 i beğenmeyen arkadaş sanırım trilyoner para bu dönemde heleki hiç kolay kazanılmıyor 125 tl için 1 günde 450 kmre araç sürüyorum

Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    125 TL için konu açılmaz, bu kadar tantana yapılmaz diyen arkadaşlar sanırım kendileri henüz para kazanmıyor, doğal olarak da paranın değerini bilmiyorlar...
    evet abi bencede öyle sana katılıyorum ben 120 tl için 4 gün çalışıyorum,demekki alın teri dökmeden para kazanıyorlar ki böyle bi yorum yapma gereğinde duymuş .önemli olan söylenilenlerin doğru çıkmaması evet
    35 TEK 78 BEYAZ SEDAN SUNROOF ESAY :d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BATUR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet kardeşim araç kazalı çıkınca bende fiyat kırdım

evet abi bencede öyle sana katılıyorum ben 120 tl için 4 gün çalışıyorum,demekki alın teri dökmeden para kazanıyorlar ki böyle bi yorum yapma gereğinde duymuş .önemli olan söylenilenlerin doğru çıkmaması evet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz hepiniz haklısınız doğrudur bu zamanda paradan değerli şeyler var. ben 120tl ne basit para dedim. nede ben trilyonluk bir adamım dedim nede baba parası yiyorum dedim. lafınızı sözünü bilin öyle konuşun bilip bilmeden sallamayın benim sadece demek istediğim şey konuyu kaç kişi yorum yapmış araç sahibi daha gelmeden şerefsiz dolandırıcı sahtekar olmuş ayıptır. adam yazmış düğün hazırlığı içindeyim. insanda hoşgörü saygı sevgi olur. kimseye bilmeden tanımadan arkadan sallamayın.

BATUR35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz hepiniz haklısınız doğrudur bu zamanda paradan değerli şeyler var. ben 120tl ne basit para dedim. nede ben trilyonluk bir adamım dedim nede baba parası yiyorum dedim. lafınızı sözünü bilin öyle konuşun bilip bilmeden sallamayın benim sadece demek istediğim şey konuyu kaç kişi yorum yapmış araç sahibi daha gelmeden şerefsiz dolandırıcı sahtekar olmuş ayıptır. adam yazmış düğün hazırlığı içindeyim. insanda hoşgörü saygı sevgi olur. kimseye bilmeden tanımadan arkadan sallamayın.
    sende bilip bilmeden konuşma ozaman konuyu en başından oku ne olmuş öğren ondan sonra yaz ne diceksen
    35 TEK 78 BEYAZ SEDAN SUNROOF ESAY :d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana diyen olmadı ki baba parası yiyon die biz bu şekilde konuşana dedik nie tek sen üstüne aldın ki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)