bende varım ne kadar dıyorsanız...
Bekliyorum hem adresi hemde kullanılabilir bir araç için bilgi.
Basmane ye 1 km bile değil iş yerim. Atarım doblonun arkasına götürürüm.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
teşekkürler gürsel.. parayı kim toplayacak? ben de 100 lira veririm..
Abi haberi okudum ya yalan değilm ayıpta değil hüngür hüngür ağladım. En çokta içten şükretmediğime ağladım. İnsanlar ne durumda, kadın kör, adam kötürüm ve hala beraberler hergün dışarı çıkıyorlar. Tek tasaları akülü araba olsaydı ii olurdu demeleri. Bense herşey için yakarıyorum şu arabaların yanına neden hala m5 koyamadım diye.
Yani allah yukarda bu insanlar gerçekten bu halde ve bu derece istisna kişilerse yıllardır yapılacak hayır burda bekliyor. 400tl niye yetmiyor bile dememiş adamlar ya ben bir iş yemeğinde yiyorum o parayı...
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Arkadaşlar allahın izni ile çok muhteşem erdemli bir kardeşimiz sayesinde arabayıda bulduk gibi. Arayanlar gene aramaya devam etsin ama, en azından elimizde bir seçenek var. Eğer adres konusunuda çözersek bende gidip şu insanlara bir bakayım diyorum.
Selamlar
Eger akülü sandalye ihtiyaçları henüz karşılanmadıysa bi aksilik çıkmazsa bu ihtiyacı ben karşılarım, toplanan para da başka bir ihtiyaçları için kullanılabilir.
İzmirde oturan dergah vs takılan bir arkadaşımla konuştum. " hemen dibinizde böyle insanlar var ne biçim müslümansınız" vs gibi baya bir laf ettim. Adreslerini bulup muhtemelen dergan bilmem ne tarzı bi yerden hayatlarının sonuna kadar bakım ayarlamaya çalışacak.
Abi Allah falan razı olmaz be.Valla olmaz.
Bak yukarda 25 yıldır yazıyor.
Adamın 25 yıllık sıkıntısını bikaç saatte çözebilirken ama bak 25 yıl yazıyor.Hani çözüm bu kadar kolayken 25 yıllık bi süreç?
Yok valla Allah falan affetmez bizi.
bizden toplanan paralar ile kıyafet falan alınabilir...
Gerçekten güzel bir yardımlaşma ya .. leşke benim de elimden yardım yapabilmek gelsede bende yardımcı olabilsem...
Bir toplantidayim, cikinca hurriyetteki abimle konusacagim. Ben simdi bakamiyorum, verdigim linke girip, haberi kimin yazdigini buraya yazar misiniz?
mustafa oğuz yazmış..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)