Gurcell - 100 TL
hddsheriff - 100 TL
sone-r - 100 TL
onursumer- 100 TL
cetinkaya55-100 TL
Burak Kasim - 100 TL
Oguzgkhn - 100TL
Gurcell - 100 TL
hddsheriff - 100 TL
sone-r - 100 TL
onursumer- 100 TL
cetinkaya55-100 TL
Burak Kasim - 100 TL
Oguzgkhn - 100TL
Videoyu izledim sinirlerim bozuldu.
Ben aksarayda otururken, dersanem çemberlitaştaydı.para yok pul yok anam iterdi sandalyemi aksaraydan çemberlitaşa.bilen bilir yokuştur da o yol.Bilirim nasıl bişey oldugunu..
Sandalye hazır arkadaşlar..Çalışır vaziyette.1 kere mi ne binmiştim üzerine.Birazdan dışarıda da denicem ne olur ne olmaz diye
Bikaç da resim çektim.Eklerim şimdi.
Bu arada nacizane tavsiyem dikkat çekici bir başlıkla yeni bir konu açılsın.Koca tt bunlardan çok daha fazlasını yapar..yapmalı..
Edit :
Ben şişli'de oturuyorum. İstanbulda bu konuyla ilgilenebilecek birilerini bulmak lazım.
Haftasonu yarışa gidecek birileri yardımcı olsa?Yavuz Abiyi bilgilendirilse o muhakkak bulur oraya gidecek bi araba
Dostum senin bu yaptığının bir örneği yok. Bugün her yerde anlattım, bu sandalyeyi verecek olanda engelli bir vatandaşımız diye. İnsanların tek yorumu "böyle insanlar hala yaşıyormu?" şeklindeydi. Gerçekten allah razı olsun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Arkadaşlar bu meretin sag tekeri dönmüyorum
Biraz döndü falan ama şimdi sol teker dönmesine rağmen sag tekerde tık yok.internetten baktım biraz motorda bi diş atması gibi bişey deniyor.
Ben bi şekilde baktırmaya çalışırım ama sstanbuldan yardımcı olacak bi arkadaş ya da direk izmirden baktırabileceğimiz bi yer olursa harika olur.İzmir olursa en azından yaptırdığımız yeri tembihler, ileride bi sorun çıkarsa da aynı kişinin ilgilenmesini saglayabiliriz.
Bence 3-4 bin lira vermek yerine bunu yaptırmak daha mantıklı zira cidden kullanılmadı hiç. Ama yok bu şekilde olmaz yenisini alalım denirse de ben de 100 lira ya da biraz üzerinde katkıda bulunurum.
yalnız cidden yeni bi başlık açılsın konuyla alakalı.Bu şekildeyken kimsenin dikkatini çekmiyor başlık.
Saygılar
Yönetimden birinin el atması iyi olur. Şimdi başlık açmıyayım boşuna
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Simdi hesap no isini izmirden halledelim, sonucta erzak vs ordan alınacak istanbulda toplayıp oraya para göndermek mantıksız.
Tarkan sen bi hesap numarası ver detayıyla, o hesap numarası ile konuyu acayım ben.
Aydın kardesimizdeki tekerlekli sandalyenin tamiri ve nakliyesi icin de o konuda yardım talep ederiz.
Hesap nosunu yazıver direk baslatalım bu gece.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Abi yardım etmek isteyen çok, allaha şükür çokta güzel. Ancak hesap nosu vermek çok ama çok töhmet altında bırakan birşey. Şöyleki arkadaşlarımız herkes yardım etmek istiyor baktığımızda 3-4 bin tl para toplanacak. Peki hesapta bu ayrıntıyı göremessek sıkıntı olmazmı? Hesap nosu veririm, ancak yatıran dekontunu burdan yayınlasın bence.
Güven konusunda hicbir sıkıntı olacagını düsünmüyorum.
Senin dedigin gibi yatıran konuda dekont paylasabilir, sen de yatıran arkadasların detayını paylasabilirsin, o sekilde dengeleriz bence.
Tabiki seni de zorlamak istemeyiz, izmirden tanıdıgımız güvendigimiz baska bir arkadasımız da üstlenebilir.
Aileye bi hesap no actırsak diyecegim ama direk para yollamak pek hos olmaz zaten ihtiyaclarını da karsılayamayan bir aile. Paralarını kaptırmasınlar sonra.
OK ozaman yarın hesap nosu vereceğim sabahtan. Sürekli olarakta "Hesap Hareketleri" çıktısını paylaşacağım. Ne olur kimse yanlış anlamasın, para pul konularından herzaman çekinmişimdir. Ancak madem girdik bir işe bari sonunu getirelim.
Bu arada İstanbuldaki aracı İstanbullu arkadaşlarımız bir zaahmet Aydın Beyden alsınlar ve işlevsel hale getirsinler. Ambar konusu sorun değil ben hergün ambarla istyanbuldan palet palet mal getiriyorum, gene getirtirim. Yeterki sorunsuz şekilde şu görevimizi bitirelim.
Gurcell - 100 TL
hddsheriff - 100 TL
sone-r - 100 TL
onursumer- 100 TL
cetinkaya55-100 TL
Burak Kasim - 100 TL
Oguzgkhn - 100TL
sSPAM- 50TL
Ok kardesim yarın hesap nosu ile konuyu acalım, hayırlısı olur insallah.
Nakliye isi de halledildi varsayarsak sadece arabanın sıkıntısını cözmek kalıyor.
Onu da yaptıracak biryer buluruz, hallederiz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)