doğru söylüyor![]()
doğru söylüyor![]()
valla parça parası kadarda işçilik gider bır ies alıp soch vtec yapmaya, çok basit değil apo, karşıdan davulun sesi hoş gelir
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
mustafa ustam sagolsun dedigin 3 - 4 ustanın arasında yer alırki en sanslı antalya öyle bir ustaya sahip honda bakımından.
kendısı 2 gunde 1.6 ies shoc vtec cevirmiştir. ztn shoc yapmamın tek sorunu tesisattır vtecigi açtırabilmektir ztn bu konuda işinin ustasıdır.
ayrıyetten gene gumruk çıkışlı ef kasa civic te zc motor vardı düz üstten tek egzantirkli 1.6 motor. ona p29 piston ve crx beyın baglayıp yürüten gene mustafa ustadır.
bazı seyler evet ustasını bulamazsınız sizi yorar ama ben ustasını buldum arkadaşıma tavsiye ediyorum gitsin konuşsun.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
vtec 2 nın hakıkaten ben cigerlisini gördum bindım arkadaşımda vardı pert oldu talihsiz bir kaza ile..
ama gercekten çok çok iyi yürüyordu kısa sanzımanında etkisi ile. bence 140-150 hp olan vtec 2 çok keyifli olur bence.
birde söyle bir tabir var vtı al yuru gitsin vay düzgün yürüyen kasası duzgun kaçtane stock vtı var.
ben çok gördum hedears düz boru kısa sanzımanlı vteclerin düz borulu filtreli vteclere geçildigini her vtec vtec degildir.
oldu da arkadaşımız vtec aldı uyguna ya yürümuyorsa ne yapcak yürütmek için bir dunya masraf gene. antalyada orkunu makınası var 25 bın verir onu alır derdi tasası kalmaz her turlu gideri var makınanın videoları mevcut. ama sana harcagını parayı ve arabayı aldıgı fiyatı söylesem. makınayı aldı yurumuyordu yürütmek için bir dunya masraf etti suan hakkını veriryor
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
nacizane fikrim güç kuvvet isteniyorsa vti en mantıklı seçim olur..bugün en kötü vtec 150-160 hp lik 1.6 ies ten daha güzel yürür..temiz ies ne kadar ? 15-16 veya daha fazla 3 bin ona harcayana kadar vtec almak çok daha mantıklı.
13 hp için en az 1000 tl gider , d serisi derken vtec2 den bahsediyorum, zaten vtec2 de chıp şansımız yok malesef derinlere inersekte egzantrıktı kasnaktı headerstı yok emme yok aem ems falan fılan dıye gıder 150 hp atmo bır vtec2 yapmak nereden baksanız 4000-4500 tl yı rahat bulur işçiliklerle bırlıkte
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)