3 ay sonra vergi kanunu değişir de yaşlı arabalara emisyondan dolayı fazla vergi gelirse 20ye aldığın arabayı 10'a satarsan öp başına koy ondan sonra...
3 ay sonra vergi kanunu değişir de yaşlı arabalara emisyondan dolayı fazla vergi gelirse 20ye aldığın arabayı 10'a satarsan öp başına koy ondan sonra...
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Araçla ilgili değil ama Çorlu'da ki evlerle alakalı;
Çorlu'da ki emlak piyasasını anlamıyorum, 2 evimiz vardı orda; 1ini geçen ay sattım.
Sattığim evi ilk aldığımız dönemlerde, İzmir Karşıyaka'dan şuanki değeri 150-170bin tl olan evlerden 1 tane alıyordu. Sattığım evi kaçamı sattım? 15 ay gibi bir süre sonunda zar zor 56bin tl ye verdim. Ev havuzlar yolunda Bim'in yanında Foryou vardı onun üzerindeydi. 140m2 3+1 Güney cephe, arakat ve 3 cepheliydi.
Sattığım evin üstüne 100milyar koydumda anca inşaat aşamasında bir ev aldım şimdi. 10yılda 100milyar değer kaybettiren nedir?
Ne oldu da Çorluda bukadar düştü piyasa ?
Ha konuyla alakalı olarak, Evin fiyatını indirin gerekirse, ama s500e girmeyin. Uğraştığınıza değmez(bence).
Fusion35 ------> OnurD.
Kesınlıkle grmeyın anca sagınıza solunuza arabayı soleyın ben su rakama alırım gbı bı dusuncesı olursa esınızın dostunuzun aracılık yaparsınız arabayı alıp drek arkadsınıza verıp komple nakıt olarak satmıs olursunuz evı..Baskada evın rakamını dusurun ama grmeyın derım![]()
doğru söylüyorsunuz yarın adamla konuşucam 17 ye sat aracını dairenın fiyatta anlaşırız gibisinden konusurum artık 17 ye ben değil bari o satmaya çalışssın yattığı yerde birde vergisi muayenesi derken zarar olucak bana iyiden iyiye sanırm
çorludaki ev piyasasına en az senin kadar bende küfür ediyorum baya dır satılık akar kokar yok evde ama satılmayınca satılmadı emlakçılar zaten orda tam ölücü @Fusion35seninde zarar büyükmüş internete bakınca fiyatlar da anormallik yok ama takip ediyorum benim ilanı verdiğim zamanlardaki evler hala duruyor ben 50 den 40 a indim de arayan soran anca başladı işte
ilgilenen herkezede tesekkur ederım iyi oldu fırtına yapmak bana kalsa yapıcaktım açıkçası takası sevdiğim için bu kasayı 17 yede satarım dıye düşünüyordum ama alıcı gözüyle bakıncada acaba diyordum iyi oldu
QUOTE=serkan_2120;2068813]nakit akışı sağlamış olursunuz ama bu aracı satmak için çok çok uğraşırsınız 5000 cc motor yüksek yakıt yüksek vergi yüksek bakım ücreti bu tarz araçları alacak kişiler zaten para sahibi insanlar olur onlarda yüksek model alır bu kadar düşük model arayanlarda s320 tercih ederler bence nakite ihtiyacınız varsa ve o para işe yarayacaksa ok deyin yoksa hiç maceraya gerek yok[/QUOTE]
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)