sana katılıorum orjınalınde ole deıl .
hatta araba sankı sagdan ve onden 1kez kaza gecırmıs artı olarak uzlar otada toplanmıs ankarada snr 1 ay snr tekrar alttan onden kaza yapmıs.tahmınende pertken satmıslardır bunu 38 mılyar fln eder bnce.plakasıda yakın zamanda degısmı ssanırım.![]()
böyle bir site yok.. helal olsun
![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Alanyada hiç görmedim desem yalan olmaz, lise arkadaşımın abisi ilandaki isim.telefon numarasında belirtilen isim olan Ata ise Ata Çağırıcı Otomotiv Alanya | Otomotiv Sanayi, Oto Kurtarma Çekici Servisleri in sahibi Ali Ata isimli kişinin. Eğer araç onun aracı ise kazalı aldı topladı diye duymuştum (günahını almayalım) ve diri durmuyordu hiçte.. TransAm i 2004 te eski evimizin ordaki döner kavşakta pert etmişti![]()
Yok yok böyle site yok.Siz bunları aranızda anlaşıp yazıyonuz![]()
Ben de mahalleden araba sorgulatayım bari![]()
Ucuza ferrari lambo olmaz olandanda bi cacik olmaz ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Vallahi Hocam araç hakkında pek bir bilgim olmasada bu araç uzun zamandır antalyada sanayideydi 2-3 kere toplandı büyük ihtimal orda çalıştığım dönemde görmüştüm brandalı felan duruyodu sanayide iyice bir araştırın bence bu arabayı uzun zamandırda satılık 2-3 senesi var
feel is everything
Alanyada kirada bi f355 vardı rezalet bi araç diye biliyorum onuda bi araştır istersen
sitede kayip insan bulundugundan beri pek sasirmiyorum..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
www.honda-tech.com