Sultanoğlu spec. street cat bulabiliriz. Daha önce ekip olup karga avlamaya çıkmayı bile düşündük, kedi peşindemi koşturmicaz. Ayıpsın... ; ) : )))
K.
Aynen kardeşim yavru olarak 200 TL ve gerçekten çok akıllı kediler. Çok da hareketli ve oyuncu. Ama ne yap ne et her iki gözü de mavi olanından bulmaya çalış. Büyüdükçe daha da güzelleşiyorlar.
Bir de alabiliyorsan dişi al. İlerde kısırlaştırman gerekecek. Kısırlaştırmak için paraya kıy. Belediyenin yaptığı ucuz yerlere gitme. Onların yaptığı kısırlaştırma ile profesyonel bir veterinerin yaptığı kısırlaştırma arasında dağlar kadar fark var.
Dediğim gibi kesin kararını ver etrafıma bakarım beyaz iki gözü de mavi olan bi Ankara Kedisi bakarız. Fiyatları dediğim gibi 200 TL civarıdır.
bence nankör abi, 1 seneye yakın besledim hamilelik döneminde çok iyi baktım, dogumdan sonra yavrular olsun ana olsun yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim bu olmadışimdi sürtük kaçıyor benden ama karnı biraz daha şişsin göki panpaaa diye sırnaşıcak ama iş işten geçti bu hafta sonu rott geliyor
hamile kedi isteyen
![]()
cins kediler genelde nankor olmuyorlar yada bilmiyorum benim şansıma belki oyle denk geldi
2 tane ankara kedisi 1 tane sibirya kedisi baktım acaip akıllı ve sadıktılar
ozellikle sbirya kedisine bi kusur işlediğin kızsam bağırsam resmen utanıyor yerin dibine giriyordu ya yok boyle bi şirinlik
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Göki o sokak kedisi. Onun doğasında var sokaklarda yaşamak. Onun evi orası. Onu sokağa çeken üreme iç güdüsü. Gerçekten zamanında çok araştırdım hangi kediyi alayım hanıma da sussun diye![]()
Sokak kedilerinin genleri gerçekten farklı. Çünkü hayvan doğası gereği sokakta can derdinde. O nedenle daha vahşi daha çevik daha zeki ve vücut bünye olarak daha kuvvetli ve dayanıklılar. Hastalıklara karşı bağışıklık sistemleri çok daha kuvvetli.
O nedenle senin kedinin sokağa gitmesi yani senin tabirinle kaçması aslında onun doğası ile alakalı birşey. Bunun nankörlükle hiç alakası yok yani.
Daha ilginç bişey söyleyeyim, birgün canım sıkılmış tekneyle gezerken kıyıdaki oltacılardan birinin oltasına martı dalıyor ve tabii ki oltadaki ekmeği etrafındaki bütün iğneleri ile birlikte yutmaya kalkışıyor. Hayvan debelendikçe bütün kıbrıs iğneleri hayvanın götüne başına batıyor. Hayvanı hemen bir kurtarma operasyonu ile kurtardık kuzenle ama gel gör ki ellerimiz paramparça oldu. Hayvana balık verdik yesin kendine gelsin diye her seferinde gagaladı kodumun hayvanıYani şimdi martılar da mı nankör kardeşim
![]()
evet martıda nanköro yüzden rott var artık
oda nankör çıkıp saldırırsa sonucu kötü olucak ahuahauhua
jamdajoker e verdiğim kedi 45 günlük olana kadar kucagımdan indirmedim, şu anda 4 aylık filan 15 gün önce gittim joker lerin eve kedi beni tanıdı bi oynadık öle böle değil küçük sürtük![]()
Rotlar da güzel hayvanlar. Bi arkadaşımda vardı hayvan 60 kiloydu. Sokağa gezdirmeye çıktığında hiç tasma takmazdı. Neden takmıyorsun dediğimde abi ne gereği var hangi köpek cesaret eder bu manyakla uğraşmaya derdi![]()
valla abı baba abı kardes alayına gideryeterkı sana bısey yapmasınlar yada sana bısey olcagını sezmesın direk koruma moduna geciyo
aynı zamanda yavru sokak kopeklerı benle oynamadı kaçtı diye ağlayanda bi köpek![]()
İlker G.
burda 26 günlükşu anda 50 günlük.. ciddi biçimde babama söledim bana artistlik yapma sakın iş yerinde diye, pek tınlamadı ama büyüdüğünde görür nasıl bi zebaniye döndüğünde
http://i54.tinypic.com/o9g2hg.jpg
buda bnmkı 2 aylıkken
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2507600_n.jpg
yaklasık 18 19 ay sonrası
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4500941_n.jpg
ufaklık zamanlarını iyi degerlendır abi 10. aydan sonra artık kucaga fılan gelmıyo bacakları uyusuo adamın![]()
İlker G.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)