AE101 kesinlikle
Hem modeli yüksek hem 2. eli çok iyi olan bir araç.
ae101 lerde güzel ama boyle hep gorduklerımızın ıcındde yaşlı amcalar var. O yüzden integra daha mantıklı geliyor bana hem gazlamalık hem sakin binmelik hemde özel bir araç sürüş keyfi çok güzel. tavsiye ederim..
amaç da önemli alıp sakin sakin binmek mi yoksa biraz mod yapmak mı?
ben integra ile onu kıyaslamazdım bile direk 97 model bi tane 1,6 xei yada gli ahirete kadar devam parçası purçası da dolu modelı de yuksek kullananlar iyi bilir konfor çok çok iyi piyasası her zaman var ve olmaya devam edecek vs. vs...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
yarın satmak isterim dersen corollayı hemen elden çıkarabilirsin
integra tasarım vs olarak daha spor ama corolla günlük vs için daha uygun ekonomik bir araç diye düşünüyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
konudan uzağım ama 98 senesinde kaç yaşındaydın kimse vtecleri bilmezken sen tanıştığında ? yazan yaşına göre 7 ya da 8 yaşında olman lazım8 yaşında vtecten anlıyordun yani
konuya dönersek arkadaş modifiye açısından değilde lpg ve ucuz olmasından dolayı seçmiş, ben olsam toyotayı alırdım sanki...
ikiside emekli arabası
şaka bi yana eğer standart ve lpg ile kullanılacak ise ae101 çok daha mantıklı olur en başından modeli var, ama yok ben standart binmem yaparım bişeyler dersen integra almak daha mantıklı zibil gibi parça var B serisi için
ben(ls/vtec integra kullancısı olarak) olsam corollayı tercih ederdim![]()
bende integra kullanıcısıyım.eğer normal aile arabası olacak.işimi görecek olsun diyorsa corolla al.ama binmişken özel bir araba olsun dikkat çeksin,farklılığı olsun dersen integra al derim.yakıt olarak lpg de ikiside üzmez kullancısını.
AE101 Corolla ilk otomobilimdi , tık demedi en ufak bir konuda, yağını suyunu koy bin, sürmesi oldukça keyifli ve gli modelinde de yeteri kadar lüks mevcut, satarken hemen satılır, parça da insanı üzmez dört dörtlük bir otomobildir, integra dan dizayn olarak daha yeni duruyor, ayrıca ileride satmak istersen integraya göre çok daha rahat elden çıkartırsın
Yorumlar için çok teşekkür ederim ben günlük kullanmak için sıkıntısız bi araba isiyodum kararımda ae101 yana oldu varmı bildiniz eşde dosta ae101![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
bide ben bakıyorumda 12-13 e düzgün ae101 yok kliması olanlara dahada pahalı kmleri 200 binde![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)