şuan okulum var son dönem. sonra askerlik.yani 1.5-2 yıl sürer.sonra 2010 yılında typer alacam ALLAH kısmet ederse
Printable View
şuan okulum var son dönem. sonra askerlik.yani 1.5-2 yıl sürer.sonra 2010 yılında typer alacam ALLAH kısmet ederse
suanda arabam yok ama kısmetse 1aya alıcam ...ama kasımda askerım ondan sora artık hayat başlıyor meslegım geregı ıyı kazanırsam 200sx yada s2k almayı ısterdım
su anda clio war bı kac sene daha dewam ederım bı aksılık olmassa ondan sonrada clıo RS 200 sx s13 vti aklımda olanlar ısallah
Evo 9 satıp RX7 alıp veilside bodykit, adan zye yapmayı...
Evo9 satıp GC8 subaru alıp piste hazırlamayı...
Evo9umu dağıtıp piste hazırlamayı...
Düşünüyorum ama içinden çıkamıyorum :)
bende de auris var satıp fn2 type r alıcam ıns yazın:)
tmm orti ben gumus gri yada siyah alcam babam kırmızı fn2 ctr'a karsı:)
04 stıllo 3dr vardı sattık.suan gunluk kullanılan 93 vıtara 3kapı ve 00 cherokee var.bırde kendı aracım a3.bunun dısında 77 bır 6.33csı ve 89 saleen yapımı mustang cobra var.6.33 ve cobra asırı beslemelı ve hardtune oldugu ıcın gunluk kullanılmıyor.bundan sonrakı ısteklerımız (babamla) ya yurt dısından coook temız orjınal bır m6.35csı bulup almak yada tr'de kalan son 1-2 temız 6.35csı dan bırını daha 6.33e kardes olarak almak :) stıllo annemın aracıydı onun ıcınde mk5 bır tdı golf dusunuyoruz.a3'umu zaman zaman degıstırmek ıstedım ama bu sene ıtıbarıyle satmamaya karar verdım.her sene yenı bısıler yapıyordum zaten a3'e ama bu sene toptan degısık bı setup'a gırdık hadı hayırlısı.
bu arada Allah herkese ıstedıgı aracı almayı ve kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın.
arac hazır halde amerıkadan geldı zaten.burda sadece supercharger'ı degıstırdık eskı sc'nın durumu ıyı olmadıgı ıcın.specler gızlı degıl tabıkı :) kısaca yazayım bazılarını ; yuksek derecelı egz.ler,ıslenmıs ustkapaklar,headers+komple egzoz,yazılım,vortech sc(3 ayrı kasnak var) vs.yuruyenı kaportası cok farklı bır arac.ıstersen pm'den msn at daha detaylı anlatayım resımlerle elımden geldıgınce :)
http://img339.imageshack.us/img339/2...9188832le6.jpg
pm'den msn atarsanız topıc'ı kırletmeyelım.
suanda 98 1.2 16v fiat puntom var satcak olsam elimdede para olsa:rolleyes:
dusunduklerim sunlar var:)
audi s2
audi a80 cabrio
vw golf2
yeni model olarakta alsam alsam e46 3.18 4kapi alirdim:)
s2 bende ıstedım ama ımkansız oldugu ıcın yazmadım bıle :)
'02 honda civic'im var yaza diplomamıda alınca '04 - '05 honda accord alma planım var bakalım..
ha bide öyle evde dursun diye ford ka yada pug 106 gibi her yere rahat girip çıkabileceğim 3 kapılı ufak bir araba alacağım inşallah...
su anlık mazda 626 var eğer kısmet olurda 6 ay sonra ehlıyetı alınconu satıp vti veya 106 gti almayı istiyorum ;) olmadı 95 veya 96 model BMW 3.20 cabrio istiyorum...
gönül ister lambo :)
yeni kasa civic olcak inş Allah kısmet ederse ...
EP3 EP3 EP3 EP3 EP3 EP3 EP3 EP3 EP3 EP3 TypeR ;)
walla elimde bi yarım vtı war bide mazda 323 üm war bakalım kısmet ilerde kesin karar werirsem bi 36 m3 yada 328 düşünüyorum :)
corsayı elden çıkarabilirsem hızlı ve ekonomik arasında gidip gelmekteyim :) :) Sanırım ekonomik olandan yana tercihi kullanıcam gibi görünüyor..
Kısmet olurda kendim birikim yapabilirsem mb 05+ c180/200 komp. spor paket istiyorum :)