mcs iyidir :rolleyes:
Printable View
sanırım bu akşamdan sonra kararım çook değişiyor..ben kamyonet istiyorum..şuan bitane 2006 hiluxumüz var 4X2 2.5 td 102 hp onun yerine nisaan skystar r.raid 4X2 hiç fena olmaz...
rally raid istiyorum bende Burak , iyi gider ya :D
Valla bi Fiesta ST veya bi Palio Sporting istiyorum. Antreman aracı yapmak için.
evo 9 satınca mercedes E320 CDI DÜŞÜNÜYORUM
gc8 var, bir tane de 08 sti alicam yil sonuna dogru insallah, gc nin yanina.
gunluk kullandigim hyundai era var, onu da kismet olursa 320D veya yeni gelecek dizel boxer foresterla degistirmek istiyorum.
911 turbo alana kadar subarudan vazgecmem:) belki yeni skyline gelirse o da fikrimi degistirebilir. fis fis ismail abimin aldigi suprayi almaya niyetliydim uzun zamandir ama o aldi (hayirli ugurlu olsun) supra defterini kapattim o yuzden.
range sport
mini gp
e30 320i cabrio var
gpyi satıp 2001 model 750iL alıcam yakın bi zamanda
yaza doğruda kısmet olursa range sportu satıp 635d cabrio alıcam olmazsa babama vericem range sportu 1 serisi cabrio gelirse 1 serisi alıcam :)
200sx s14a var satma nıyetım yok ancak bı rb26 dusuncem var satarsamda supra hayalım var ancak ımkansız gıbı suan :)
turuncu bir GOLF GTI istiyorum:D
2001 106 gtı sahibiyim arabamdan çok memnunum şimdilik satmayı düşünmüyorum belki seneye satarsam sıfır km 207 rc yada ciciv typer düşünüyorum :)
Kısmetse önümüzdeki ay 2008 Sti sahibi olacağım s2k duracak ama önümüzdeki yıllarda s2k yı satıp corvette yada carrera alma düşüncem var.
vay be zaman nasıl geçiyo, 7 sayfaya 2007 7. ayında yazmışım 2. sxi alcam die, 2.si olmuş bile :).. şimdide 2008 sonu gibi evo 6 tm alacağım umarım o da gerçekleşir.....
benim arabam bana yeter ben seviyorum gozum yukarlarda diil..
Kısmetse askerden sonra vtec II imi satıp ctr almayı istiyorum..:)
sukretmeyi bilmek lazım e36 super su anda bnm icin:):):)
ama kafamdaki plan weya fantaziler f20c swap e36ya..yada 2.arac olarak k20li bi rex vti gibi:)
2008 de Sx duracak , 1 tane ariel atom alıcam.sonra bide hayabusa alırım.sıkılırsam bi de nsx getirtirim.para sorun değil.
vtec i sattık kısmetse s13