satılık 120 gb ps3 slim + 2 kol + pes11 + gt5 + blurbi 2004 sti eder heralde
![]()
satılık 120 gb ps3 slim + 2 kol + pes11 + gt5 + blurbi 2004 sti eder heralde
![]()
///
E36 3.20 Coupe
şimdi düşündümde
g25 + playseat , gitar hero komple set davul mikrofon vsps3 le beraber iyi para eder ahaha
![]()
ama sony yar etmez lg ye çozer kesin sessiz kaldıklarına gore bi planları vardır![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
///
E36 3.20 Coupe
Yahu nasil para edecek anlamadim
LG agirligini koyarsa bundan sonra cikacak oyunlar yeni bir formatta cikacak ve su anki ps3'ler bu formati desteklemedigi icin bir calistirmiycak. Sonucta olay yazilimsal degil, donanimsal. Ornek verirsek Bu olaydan sonra GT6 ciksa baska bir disk formatiyla ps3 okuyamayacak
Hepsini gectim bence bu haber asparagaz :d
kaç kişi ps3 den bluray film izliyor ki ?. dikkat ederseniz
"Blu-ray film izleme imkanı LG'nin patentlerini ihlal ettiği gerekçesi ile dava açmıştı.." yazıyor haberde. yani oyunlarla ilgili bir durum söz konusu bile degil.
ve eski ps3 lerin değerinin artma nedeni zaten blu-ray film oynatabilen ps3 ler olarak tarihe kazınacak olması. yenilerde blu-ray film izleme imkanı olmayabilir. ki lafı geçen filmleri tv nize hdd takarak daha rahat izliyorsunuz![]()
elimde 12 adet slim kasa PES3 23 ay garantili 30 adet kol 12 GT5 oyun var cafemde duruyor hepsi WRX STİ yada S2000 ile takas olur hehehehe
Benim bmwde navigasyon cdsi dvd ama o dvd okuyucuya film takinca okumuyo mesela onun gibi yapilir yakinda ps3 lere bi yazilim guncellemesi gelir olur biter![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)