o amcaların arabadan baska kaldırabilecek bişeyleri varsa,alabiliyolarsa bi denesinler bak sonra adam gelip nasıl madam gidiyolar abi :D :D
Printable View
Herkese iyi geceler ben yatıyorum. Bundan böyle yeni drift kingimiz turbo16dır. Bu böyle biline:) İnanmayan wikipediaya sorsun.
al bendende okadar ya iyi geceler beyler uğraştığınız şeylere bi bakın ya nekadar fuzli işler peşindesiniz benide alet ediyosunuz valla girmicem bidaha şu siteye ya
bu s40 loaded oldumuda reloaded olacak yakında s40 revolutions olmasınnn:confused:
bir gün hepiniz amerikanci olucaksiniz....hondacilar sizde dahil :D
Arkadan çeker değil bu arada. Arkadar iter.
-tereddutuz arkadan iter avantajli olur ilk mesaja gore .
-wikiyi ciddiye almayin her konuda wikide bir nevi bilgi girisini bizler gibi insanlarin yapmasiyla gelisen bir internet rehberidir yani kisi yanlis bilgi girebilir bu gercek olmak zorunda degildir .
-Bilmeden fetva verene, yerdeki ve gökteki melekler lanet ederler.
[İbni Lal, İbni Asakir]
Her koşulda RWD üstün olacak diye bir durum yok.Mesela düşük güçlerde FWD bir araç aynı koşullardaki bir RWD 'yi geçer. Güç arttıkça RWD için cok daha avantajlı bir durum olur. Fakat bu yine demek degildirki daima RWD > FWD. Yuksek guclerde iyi tutunabilen bir FWD RWD 'yi gecebilir.
Bi solukta okudum konuyu panpa. :D
FIA dan Flash açıklama ...
Biz koskoca FIA olarak Önden çeker'in tekniğini kavrıyamadık ah bu taş kafamız diyip ,
WRC deki 4 çekeri ve F1 deki arkadaşn itiş kuralını değiştirip araçların önden çeker olmasına karar verdik demişler.
vatana millete hayırlı olsun